Audioport A 200

Audioport A 200 je kompenzační pomůcka, která Vám pomáhá lépe slyšet a Vašemu okolí lépe se s Vámi dorozumět. Přístroj se skládá z miniaturního, vysoce kvalitního stereofonního zesilovače a mikrofonů umístěných v blízkosti uší.

BA 151

Nabíjecí akumulátor NiMH pro IS 150, IS 300, Set 810, Set 250, Set 500, IS 380, Set 820, Set 2500, RS 4, RS 6, RS 8, RS 400, RS 30, RS 40, RS 45, RS 60, RS 65, RS 80, RS 85, RS 2400, HDI 302 a A 200. Kapacita 70 mAh.

BA 370 PX

Nabíjecí akumulátor pro sluchátka MM 400, MM 400-X, MM 450, MM 450-X, MM 500-X, MM-550-X, PX 210 BT, PX 310 BT, PXC 310 BT, PX 360 BT, PCX 360 BT.

CC 510

Headset CC 510 je speciálně navržen pro pracovníky rušných call-center nebo open-space kanceláří. Headset je velmi odolný díky své robustní konstrukci a speciální mikrofon s technologií extrémního potlačení okolního hluku.

CC 515

Headset CC 515 je speciálně navržen pro pracovníky rušných call-center nebo open-space kanceláří. Headset má velmi odolnou robustní konstrukci, extra velké pohodlné náušníky a jeho speciální mikrofon má technologii extrémního potlačení okolního hluku.

CC 515 IP

Headset CC 515 IP zlepšuje celkovou kvalitu hovoru, pokud je připojen do širokopásmové komunikační linky. V porovnání s běžnými headsety má širokopásmový headset přirozenější a vřelejší zvuk a zachytí více detailů v nižších a vyšších frekvencích.

CC 520

Perfektní pro hlučné, otevřené kanceláře a call centra - oboustranný headset CC 520 posílá čistý zvuk do obou uší a přitom blokuje vnější hluk. S ultra noise cancelling mikrofonem nikdy nebudete muset zvyšovat hlas ani v hlučeném prostředí.

CC 520 IP

Pokud je Vaše pracoviště rušné, potřebujete headset, který bude účinně blokovat vnější hluk a umožní Vám tak plně se soustředit na hovor. Zvuková kvalita sluchátek CC 520 IP je vynikající.

CC 530

CC 530 je ideální pro pracovníky, kteří denně vykonají mnoho hovorů, ale stále potřebují jedno ucho volné, aby neztratili přehled o dění kolem.

CC 540

CC 540 je oboustranný headset s vynikající zvukovou kvalitou, se kterým se můžete plně soustředit jen na hovor. Díky bohatému polstrování můžete headset nosit dlouhou dobu. Je ideální do hlučnějšího prostředí otevřených kanceláří nebo call center.

CC 550

Oboustranný headset s velmi velkými náušníky CC 500 Vám umožní plně se soustředit na hovor i v rušných kancelářích. Kvalitní sluchátka dodávají perfekní a čistý zvuk a ultra noise cancelling mikrofon bezvadně snímá každé Vaše slovo.

CC 550 IP

Oboustranný headset s velmi velkými náušníky CC 550 IP Vám umožní plně se soustředit na hovor i v rušných kancelářích. Kvalitní sluchátka dodávají perfekní a čistý zvuk a ultra noise cancelling mikrofon bezvadně snímá každé Vaše slovo.

CX 1.00

Miniaturní rozměry, velký, znělý a dynamický zvuk. Barevné varianty černá a bílá.

CX 175

Intra-aurální sluchátka s příjemně barevnou reprodukcí a pasivním tlumením okolního hluku.

CX 2.00

Sluchátka CX 2.00 mají vynikající poměr výkon cena a produkují výrazný, dynamický zvuk s vibrujícím basem a bohatými barvami hudby. Samostatné verze pro iOS Apple nebo Android: Samsung, Sony, LG, HTC. Barevné varianty černá a bílá.

VARIANTY: i - pro Apple, G - pro Android: Samsung Galaxy, Sony, LG, HTC

CX 215

Velmi populární intra-aurální sluchátka zabezpečují, kromě velmi kvalitní reprodukce zvuku v plné frekvenční šíři, i výrazné pasivní tlumení okolního hluku. Barevné varianty modrá, červená, zelená, oranžová, bronzová.

CX 270

Perfektní sluchátka na procházku po městě. Ergonomická in ear canal sluchátka CX 270 nabízí vynikající pasivní tlumení vnějšího hluku a skvělý stereo zvuk s důraznými basy.

CX 3.00

Mimořádný model v nové CX řadě. Sluchátka CX 3.00, mají vynikající poměr výkon cena. Model CX 3.00 je vybaven kabelem, který se vám nezamotá. Barevné varianty černá, bílá a červená.

CX 300-II

Sluchátka CX 300-II jsou velmi oblíbená pro výrazné zvýšení kvality poslechu po připojení ke všem prodávaný přehrávačům! Barevné varianty černá, chromová, stříbrná, zlatá, bílá.

CX 5.00

Nejvyšší model v nové řadě, CX 5.00, má vynikající akustické a reprodukční vlastnosti a je navíc vybaven ovladačem na kabelu se třemi tlačítky a vestavěným všesměrovým mikrofonem. Samostatné verze pro iOS Apple nebo Android: Samsung, Sony, LG, HTC. Barevné varianty černá a bílá.

VARIANTY: i - pro Apple, G - pro Android: Samsung Galaxy, Sony, LG, HTC

CX 686G SPORTS

Nový model sportovních sluchátek z řady 686 je dokonalým propojením kvalitního dynamického zvuku, odolných materiálů a promyšlené In-Ear konstrukce.

CX 890i White

Stylová sluchátka využívající zavedenou technologii a nové vysoce kvalitní materiály a zcela nově koncipovaný design.

DW 20 - EU

DW Pro1 je špičkový jednostranný bezdrátový DECT headset připojitelný jak k vašemu stolnímu telefonu, tak k softwareovému telefonu. Byl vytvořen s ohledem na vysokou míru pohodlí uživatele, která je dána jeho ergonomicky navrženým designem.

DW 20 ML - EU

DW 20 ML je špičkový jednostranný bezdrátový DECT headset připojitelný jak k vašemu stolnímu telefonu, tak k softwarovému telefonu.

DW 30 - EU

DW Pro2 je špičkový oboustranný bezdrátový DECT headset připojitelný jak k vašemu stolnímu telefonu, tak k softwareovému telefonu. Byl vytvořen s ohledem na vysokou míru pohodlí uživatele, která je dána jeho ergonomicky navrženým designem.

DW 30 ML - EU

DW Pro2 je špičkový oboustranný bezdrátový DECT headset připojitelný jak k vašemu stolnímu telefonu, tak k softwareovému telefonu. Byl vytvořen s ohledem na vysokou míru pohodlí uživatele, která je dána jeho ergonomicky navrženým designem.

DW Office

DW Office je zcela nový jednostranný DECT headset připojitelný jak k vašemu stolnímu telefonu, tak k softwareovému telefonu. Jeho elegantní design klade důraz na pohodlí užívání a užitečnost. Umožňuje bezdrátovou svobodu pohybu.

DW Office ML

DW Office ML je jednostranný prémiový bezdrátový DECT headset optimalizovaný pro Microsoft Lync.Je připojitelný jak k vašemu stolnímu telefonu, tak k softwareovému telefonu. Jeho elegantní design klade důraz na pohodlí užívání a užitečnost. Umožňuje bezdrátovou svobodu pohybu. Můžete se těšit na křišťálovou čistotu přenášeného hlasu, high-endový poslech, styl nošení přizpůsobený vašim potřebám, jednoduché ovládání, snadné párování headsetu pro telekonferenční účely a v neposlední řadě na dlouhou výdrž nabíjecích baterií - prakticky celý pracovní den. Díky velkému operačnímu dosahu zařízení se vám dostane skutečné svobody pohybu. DW Office nenabízí jenom opravdový komfort telefonování ve vysoké kvalitě , ale i ochranu vašeho sluchu před náhlými akustickými šoky a to díky technologii ActiveGard™.Umožňuje bezdrátovou svobodu pohybu.

G4ME ONE

Headset G4ME ONE byl vyvinut pro plný požitek ze zvukových efektů počítačových her. Díky dynamické reprodukci je vhodný i pro poslech filmů a moderní hudby v perfektní kvalitě. Na pohyblivém raménku je instalován kvalitní noise-canceling mikrofon pro snadnou komunikaci se spoluhráči i se soupeři. Díky výběru kvalitních materiálů a otevřené konstrukci je sluchátkový headset G4ME ONE vhodný pro dlouhodobé herní akce v domácím prostředí.

G4ME ZERO

Profesionální headset G4ME ZERO byl vyvinut pro maximálně zřetelný a realistický zážitek zvuku počítačových her. Díky dynamické reprodukci je vhodný i pro poslech filmů a moderní hudby v perfektní kvalitě. Vynikající podání i těch nejmenších detailů napomáhá přesnému vykreslení prostorového obrazu herní scény a tím i úspěšnému průběhu hry.

HD 201

Sluchátka HD 201 jsou ideální cestou do světa výkonného stereofonního zvuku. Za dostupnou cenu nabízejí dobré potlačení okolního hluku a jsou výjimečně pohodlná při nošení.

HD 202 II

Uzavřená dynamická sluchátka HD 202 poskytují výbornou kvalitu zvuku a vynikající odstínění okolního hluku. Jsou ideální variantou pro DJ a dynamickou moderní hudbu.

HD 205 II

Elegantní supraaurální sluchátka s výrazným tlumením vnímání okolního hluku.Odolná konstrukce umožňuje odklopení jedné mušle a DJ poslech na jedno ucho.

HD 215 II

Sluchátka HD 215 II vynikají zvukovou barevností a dynamikou, výborně potlačují hluky okolí.

HD 218i

Ať už budete kdekoliv, vždy budete rádi, když budete mít po ruce HD 218i. Jejich plný zvuk a dynamické basy Vás udrží v pohybu po celý den.

HD 219

Sluchátka HD 219 jsou mimořádně lehkým modelem představeným na IFA 2012 v Berlíně. Jde o uzavřená sluchátka preferující minimalistický design s velmi vysokou zvukovou kvalitou. Mají široký kmitočtový rozsah.

HD 219s

Sluchátkový headset HD 219s jsou mimořádně lehkým modelem s uzavřenou konstrukcí sluchátka. Je určen pro majitele smartphonů preferujících minimalistický design a velmi vysokou zvukovou kvalitu reprodukce.

HD 229

Sluchátka HD 229 jsou nejnovějším modelem řady FUN představeným na IFA v Berlíně. Jde o uzavřená sluchátka kombinující schopnost kvalitního domácího poslechu s pohodlím kdekoli na cestách. Berevné varianty oranžovo-bílé a purpurovo-černé

HD 238i

Nadčasový design sluchátek HD 238i Vás zaujme stejně jako jejich vysoce kvalitní věrný stereo zvuk. Ten je výsledkem kombinace pokročilých akustických systémů Sennheiser se silnými neodymovými magnety a odlehčenou membránou.

HD 239

Sluchátka HD 239 s nadčasově elegantním designem dávají možnost vychutnat zvuk sluchátek vyšší třídy. Pokročilý zvukový systém a velmi silné neodymiové magnety poskytují dynamický zvuk s velmi vysokou kvalitou.

HD 25 Aluminium

HD 25 Aluminium je speciální edice uzavřených profesionálních sluchátek pro monitoring, uvedená na trh k 25. výročí HD 25. Poskytují vysoké potlačení hluku na pozadí a jsou schopna mimořádně vysokého akustického tlaku.

HD 25 II

Uzavřená sluchátka HD 25 II jsou profesionální sluchátka pro monitoring. Poskytují vysoké potlačení hluku na pozadí a jsou schopna mimořádně vysokého akustického tlaku.

HD 25 SP II

Uzavřená sluchátka HD 25 SP jsou určena pro nahrávání, monitoring a venkovní použití. Oproti HD 25-1 II mají jednodušší hlavový most a jiné elektroakustické vlastnosti.

HD 25-1 Basic Edition

Uzavřená sluchátka HD 25 Basic Edition jsou profesionální sluchátka pro monitoring. Poskytují vysoké potlačení hluku na pozadí a jsou schopna mimořádně vysokého akustického tlaku.

HD 26 Pro

Pohodlná sluchátka na profesionální práci, zejména monitoring. Vypínatelná funkce aktivního omezení hlasitosti chrání váš sluch.

HD 280 - 13

HD 280-13 Pro jsou uzavřená, circumaurální sluchátka, určená pro profesionální monitoring. Ačkoli je jejich využití široké, potlačení externího hluku o 32 dB předurčuje tato sluchátka pro práci ve velmi hlučném prostředí.

HD 280 Pro

HD 280 Pro jsou uzavřená, circumaurální sluchátka, určená pro profesionální monitoring. Ačkoli je jejich využití široké, potlačení externího hluku o 32 dB předurčuje tato sluchátka pro práci ve velmi hlučném prostředí.

HD 280 Silver

HD 280 Silver jsou uzavřená, circumaurální sluchátka, určená pro profesionální monitoring. Ačkoli je jejich využití široké, potlačení externího hluku o 32 dB předurčuje tato sluchátka pro práci ve velmi hlučném prostředí.

HD 380 Pro

Skládací sluchátka uzavřeného typu s mušlemi zakrývajícími celé ušní boltce (circumaural), vhodná pro profesionální monitoring. Mají výborný útlum okolního hluku (až 32 dB) a využívají systém Sennheiser Ergonomic Acoustic Refinement (E.A.R.).

HD 419

Sluchátka HD 419 byla představena na výstavě IFA v Berlíně. Jde o uzavřená rozměrnější sluchátka, která jsou účelným spojením atraktivního designu a dynamického akustického projevu.

HD 429

Sluchátka HD 429 jsou uzavřená circum-aurální sluchátka, s kmitočtově vyrovnanou reprodukcí. Jsou určena nejen k přenosným MP3/MP4 přehrávačům vyšší třídy.

HD 429s

Sluchátka HD 429s jsou uzavřená circum-aurální sluchátka, s kmitočtově vyrovnanou reprodukcí. jsou určena nejen ke smartphonům vyšší třídy ale i dalším komponentům využívaných v exteriéru či v domácím prostředí.

HD 439

Sluchátka HD 439 jsou uzavřená rozměrnější sluchátka, jejichž akustický projev je mimořádně kmitočtově vyrovnaný a je vhodný pro zkušené posluchače.

HD 449

Sluchátka HD 449 jsou novinkou na nejvyšších příčkách řady 400. Tato uzavřená sluchátka, s mimořádně kmitočtově vyrovnanou reprodukcí se hodí pro velmi vyspělé posluchače.

HD 518

Otevřená dynamická high-endová sluchátka vybavená systémem E.A.R. (Eargonomic Acoustic Refinement - patent Sennheiser), upravujícím optimální cestu zvuku do ucha.

HD 558

Firemní slogan k tomuto modelu zní: "Optimální zvuk v elegantním balení". Model HD 558 zvláště vyniká excelentními vlastnostmi při vyjádření prostorovosti nahrávky.

HD 598

Otevřená dynamická sluchátka s vynikající zvukovou kvalitou a stylovým designem. Nový model HD 598 splňuje ideální spojení stylového vzhledu s pokročilou technologií a dokonalým zvukem.

HD 600

HD 600 Avantgarde jsou otevřená dynamická sluchátka s vysoce kvalitním zvukem, určené pro audiofily - milovníky věrného zvuku. Pokroková konstrukce membrány odstraňuje stojaté vlnění v ozvučnici.

HD 630VB

Sluchátka HD 630VB se vyznačují circum-aurálními, uzavřenými celokovovými, ale lehkými aluminiovými mušlemi a mimořádně širokou frekvenční charakteristikou umožňující audiofilní poslech i nejkvalitnějších nahrávek ve vysokém rozlišení doma i na cestách.

HD 650

Audiofilní sluchátka HD 650 byla před zavedením modelu HD 800 vrcholem mezi dynamickými otevřenými sluchátky. Vycházejí z mnohokrát oceněného modelu HD 600 a díky vylepšeným materiálům dosahují ještě lepší, barevnější kvality reprodukce.

HD 700

Pokračující inovace v nabídce špičkových sluchátek firmy Sennheiser zrodila nejnovější high-end model - HD 700. Tato otevřená, dynamická sluchátka s circum-aurální konstrukcí sluchátkové mušle využívají poznatků z vývoje vlajkové lodi HD 800.

HD 800

Tato otevřená, circum-aurální dynamická stereo sluchátka zahrnují pokročilé technologie výroby sluchátkových reproduktorů fy Sennheiser.

HD6 MIX

Pohodlná sluchátka určená pro profesionální práci ve studiích, ideální pro míchání hudby a zvukových efektů. Díky mimořádné zvukové kvalitě vyvážené reprodukce je možné je využít i pro monitoring.

HD7 DJ

Pohodlná sluchátka určená pro DJ akce, jsou ideální pro míchání hudby a zvukových efektů. Díky mimořádné zvukové kvalitě dynamické reprodukce je možné je využít i pro monitoring.

HD8 DJ

Pohodlná sluchátka určená pro DJ akce, jsou ideální pro míchání hudby a zvukových efektů.

HDR 160

Circum-aurální přídavná sluchátka pro RS 160.

HDR 170

Přídavná sluchátka pro RS 170.

HDR 180

Přídavná sluchátka pro RS 180.

HDVA 600

Audiofilní sluchátkový zesilovač pro plnmé využití vyšich high-endových sluchátek.Plně symetrická konstrukce, možnost připojení až 4 sluchátek. Kvalitní potenciometr od špičkové firmy ALPS.

HDVD 800

Audiofilní sluchátkový zesilovač s D/A převodníkem s vynikajícím zvukem a precizní technickou úrovní. Je vyroben z masivního kovu s podlouhlým zaskleným průhledem do vnitřku přístroje na horní ploše komponentu. Celá vnitřní konstrukce je symetricky navržena se dvěma páry sluchátkových výstupů na předním panelu.

HMD 26-II

Uzavřený lehký supra-aurální hlavový set je určen zejména pro použití při televizní a rozhlasové tvorbě.

HMD 280 Pro

Hlavový set HMD 280 Pro je založen na uzavřených, dynamických sluchátkách HD 280 Pro a je určen zvláště pro komunikaci ve velmi hlučném prostředí. Dynamický, superkardioidní mikrofon tohoto setu byl optimalizován pro snímání řeči.

HMD 281 Pro

Jednostranný hlavový set HMD 281 Pro je ideální volbou pro komunikaci ve filmové a televizní praxi. Dynamický, superkardioidní mikrofon tohoto setu byl optimalizován pro snímání řeči zblízka.

HME 110

HME 110 je nový pilotní headset s uzavřenými náušníky, které jsou konstruovány tak, aby poskytovaly maximálně možný pasivní útlum okolního hluku. Je určen pro piloty vrtulových a turbovrtulových letadel.

HME 26-II

Uzavřený lehký supra-aurální hlavový set HME 26 je určen zejména pro použití ve studiu a pro televizní a rozhlasovou tvorbu.

HMEC 250

HMEC 250 je headset pro všeobecné použití v letectví.

HMEC 26

HMEC 26 je lehký uzavřený letecký headset s technologií aktivního potlačení okolního hluku NoiseGard™. Varianta HMEC 26-T je navíc vybavena funkcí Talk-Through.

HMEC 460

HMEC 460 je nový pilotní headset s uzavřenými náušníky a s funkcí potlačení okolního hluku NoiseGard™. Je určen pro piloty vrtulových a turbovrtulových letadel. Stříbrná povrchová úprava náušníků dodává tomuto výrobku prvotřídní vzhled.

HZP 09

Molitanové náušníky (pár) pro sluchátka PC 20, PC 25, PC 30, PC 31, PC 35, PC 36, PC 130, PC 131, PC 135, PC 136, PC 140, PC 141, PC 145, PC 146.

HZP 10

Náušníky (pár) pro sluchátka PC 150, PC 151.

HZP 26

Náušníky (pár) pro náhlavní soupravy G4ME ONE/GAME ONE, PC 363D a PC 360.

HZP 41

Náušníky (pár) pro náhlavní soupravy G4ME ZERO/GAME ZERO, PC 350 a PC 350 SE.

HZP 42

Náušníky (pár) pro sluchátka URBANITE (on-ear).

HZP 43

Náušníky (pár) pro sluchátka URBANITE XL a URBANITE XL WIRELESS.

HZR 62

Prodlužovací kabel s ovládáním hlasitosti pro sluchátka s konektorem 3,5 mm jack. Délka 5,2 m.

CH 10

USB nabíječ headsetů řady DW je navržen jako alternativa k základnové nabíjecí stanici - zvláště vhodný pro kontaktní centra a operační střediska.

IE 4

Stereofonní sluchátka typu in-ear pro bezdrátový monitoring (EW 300 IEM G2/G3, Série 2000 IEM) nebo příposlech u miniaturního přijímače EK 2000. Tato sluchátka mají vynikající kvalitu zvuku a vysokou dynamiku.

IE 60

IE 60 jsou obdařeny dynamickým reprodukčním systémem a neodymiovými magnety. Jejich mimořádně věrný, živý zvuk s velmi širokým frekvenčním rozsahem je doveden do uživatelské dokonalosti i výrazným tlumením vnímání okolního hluku.

IE 80

IE 80 jsou inovovaným nástupcem modelu IE 8, který byl dlouho zcela nekompromisní špičkou mezi drobnými sluchátky k přenosným přehrávačům.

IE 800

Highendová sluchátka Sennheiser IE 800, v nadčasově elegantním designu, jsou z důvodu zachování jejich mimořádných akustických vlastností vyráběna v Německu. Mezi jejich přednosti patří například excelentní dynamika, audiofilní úroveň poslechu a mimořádný frekvenční rozsah, od precizní schopnosti přehrávat mimořádně nízké kmitočty až k brilantním výškám, u ear-canal sluchátek dosud nevídaný. Detailní mimořádně živá a detailní reprodukce využívající unikátní frekvenční rozsah od 5 do 46,500 Hz.

IE 8i

IE 8i patří zcela jednoznačně k absolutní zvukové špičce. IE řada byla původně určena pro profesionální užití v nahrávacích studiích a pro hudebníky, vzhledem k rozvoji techniky byl tento model uzpůsoben pro vysoce kvalitní poslech.

MB Pro 1

Sennheiser MB Pro 1 a MB Pro 2 jsou špičkové Bluetooth® headsety pro profesionály, kteří vyžadují svobodu bezdrátové komunikace, výtečnou zvukovou kvalitu a výjímečné pohodlí při nošení.

MB Pro 2

Sennheiser MB Pro 1 a MB Pro 2 jsou špičkové Bluetooth® headsety pro profesionály, kteří vyžadují svobodu bezdrátové komunikace, výtečnou zvukovou kvalitu a výjímečné pohodlí při nošení.

MM 100

Velmi malá supra-aurální sluchátka s Bluetooth a s týlním mostem se zavěšením na boltec. Tato kombinace uchycení dává uživateli naprostou jistotu, že sluchátka neztratí, protože velmi pevně sedí na uších.

MM 30i

Miniaturní ale dobře v uchu držící in ear canal sluchátka s velmi dobrou zvukovou kvalitou. Součástí je dálkové ovládání na kabelu se zabudovaným mikrofonem. Toto chytré ovládání spolupracuje s nejnovějšími generacemi iPodu, iPhonu a iPadu.

MM 400-X

MM 400-X je headset s bezdrátovým přenosem signálu ve vysoké kvalitě pomoccí amerického systému apt-X. Lze jej připojit bezdrátově či kabelem, umožňuje naplno vychutnat vynikající zvuk kvality Sennheiser z jakéhokoli zdroje vybaveného Bluetooth technologií.

MM 450-X

MM 450-X je headset s útlumem okolního hluku a velkými Hi-Fi sluchátky. Lze jej připojit bezdrátově či kabelem, umožňuje naplno vychutnat vynikající zvuk kvality Sennheiser z jakéhokoli zdroje vybaveného Bluetooth technologií.

MM 500-X

MM 500 headset s velkými Hi-Fi sluchátky. Lze jej připojit bezdrátově či kabelem, umožňuje naplno vychutnat vynikající zvuk kvality Sennheiser z jakéhokoli zdroje vybaveného Bluetooth technologií.

MM 550-X

Pětihvězdičková loď mezi bezdrátovými hudebními headsety - MM 550 nabízí audiofilním cestovatelům luxusní poslech kdekoliv na světě. Užívejte si hudbu i hovory dokonce i v hlučném prostředí.

MM 70i

MM 70i Travel je plug-in headset na zcela nové úrovni. Jeho intuitivní dálkové ovládání s mikrofonem bez problémů spolupracuje s nejnovější generací iPodu, iPhonu a iPadu. Barevné varianty černá a bílá.

MM 80i Travel

Následník modelu MM 80i pro iPhone, model MM 80i Travel, je nyní vybaven vylepšeným dálkovým ovládáním s mikrofonem na kabelu, který bezproblémově spolupracuje s nejnovějšími modely iPhonu, iPodu a iPadu.

MOMENTUM

Tento model umožňuje využívat mimořádnou kvalitu zvuku Sennheiser v jakémkoli prostředí. Momentum jsou vytvořeny jak pro náročný provoz na cestách či procházkách, tak i pro audiofilní vnímání hudby v domácích podmínkách.

MOMENTUM (M2)

Druhá generace velmi oblíbených sluchátek MOMENTUM nabízí posluchačům lepší zvuk, větší pohodlí a praktickou skládací konstrukci. Mimořádná kvalita zvuku Sennheiser je tak uživateli dostupná v jakémkoli prostředí.
,
VARIANTY: i - pro Apple, G - pro Android: Samsung Galaxy, Sony, LG, HTC

MOMENTUM In-Ear

Dokonalý design, lehká konstrukce a perfektní zvuk, to je nový model MOMENTUM In-Ear. V miniaturních rozměrech z hi-tech materiálů je ukryt mimořádně barevný a mohutný zvuk, který vás potěší kdekoli a ostatní ocení elegantní vzhled.

VARIANTY: i - pro Apple, G - pro Android: Samsung Galaxy, Sony, LG, HTC

MOMENTUM On-Ear

Dokonalý design, výběr barev, lehká konstrukce a perfektní zvuk, to je nový model MOMENTUM On-Ear.

MOMENTUM On-Ear (M2)

Model MOMENTUM On-Ear M2 nabízí vysokou kvalitu zvuku a barevné kombinace. Jsou stvořeny pro náročný provoz na cestách a mají ambice se stát vyhledávaným módním doplňkem. Kromě špičkové zvukové kvality mají stylový vzhled a high-tech materiály: ocel a měkkou tkaninu Alcantara s vysokou mechanickou odolností.
VARIANTY: i - pro Apple, G - pro Android: Samsung Galaxy, Sony, LG, HTC

MOMENTUM On-Ear Samba

Limitovaná série modelu MOMENTUM On-Ear Samba nabízí vysokou kvalitu zvuku Sennheiser v mimořádně efektním designu barev brazilské vlajky. Na celém světě je pouhých 3000 kusů těchto sluchátek.

MOMENTUM On-Ear Wireless

Pokročilý model MOMENTUM On-Ear WIRELESS, navazující na modelovou řadu velmi oblíbených sluchátek MOMENTUM, je připraven nabídnout posluchačům nejen dokonalý zvuk Sennheiser, ale novinkou je zejména bezdrátové připojení k přehrávači a integrovaný systém NoiseGard Hybrid.

MOMENTUM Wireless

Pokročilý model MOMENTUM WIRELESS, navazující na modelovou řadu velmi oblíbených sluchátek MOMENTUM, je připraven nabídnout posluchačům nejen dokonalý zvuk Sennheiser, ale novinkou je zejména bezdrátové připojení k přehrávači a integrovaný systém NoiseGard Hybrid.

MX 170

Základní model řady ideální pro ozvučení MP3 přehrávačů v městském provozu či v dopravních prostředcích. Poskytují silný dynamický zvuk.

MX 270

Kvalitní drobná sluchátka pro běžné nošení, u kterých ergonomický tvar zaručuje pohodlné uchycení v uchu. Výkonný měnič a inovovaný tvar ozvučnice zaručují výrazné basy, zcela dle vašich požadavků.

MX 365

Klasická pecková sluchátka jsou vybavena inovovaným zvukovým systémem, který zaručuje mimořádný hudební zážitek i v městském provozu či v dopravních prostředcích. Reprodukce je výrazná, s dynamickým zvukem, mnoha detaily a s množstvím basů. Barevné varianty modré, bronzové, hnědé, oranžové, červené, bílé.

MX 370

Velmi lehká sluchátka s mohutnými basy. MX 370 Vám perfektně padnou do uší, jejich dynamický systém nabídne silný, basově zaměřený stereo zvuk. Ideální pro poslech hudby z přenosných přehrávačů.

MX 375

Velmi lehká sluchátka s mohutnými basy. MX 375 Vám perfektně padnou do uší, jejich dynamický systém nabídne silný, basově zaměřený stereo zvuk. Ideální pro poslech hudby na přenosných přehrávačích.

MX 475

Sluchátka MX 475 jsou vybavena systémem schopným reprodukovat mimořádně dynamické basy.Jsou perfektní pro ty, kteří si chtějí užívat svoji hudbu v maximální zvukové kvalitě a za dostupnou cenu.

MX 580

Díky svému vysoce kvalitnímu systému sluchátek nabízí MX 580 vynikající, basově zaměřený stereo zvuk. K jejich pohodlnému používání přispívá ovladač hlasitosti na kabelu, k jejich bezpečnému uložení slouží dodávané pouzdro.

MX 585

Sluchátka MX 585 jsou vybavena systémem s mimořádně silnou basovou odezvou a ovladačem hlasitosti na kabelu. Jejich design je zaměřen na efektnost detailů a luxusně neopakovatelného vzhledu. Jsou určeny pro ty, kteří si chtějí užívat svoji hudbu kdekoliv a současně působit elegantně.

MX 686G SPORTS

Nový model sportovních sluchátek z řady 686 je dokonalým propojením kvalitního dynamického zvuku, odolných materiálů a promyšlené konstrukce. Díky kvalitní reprodukci oblíbené hudby a odolné konstrukci se snadno dostanete do tempa při tréninku i běžných sportech.

OCX 685i White

Sennheiser / adidas pokračují v úspěšné spolupráci novými modely minisluchátek, která jsou navržená pro poslech při sportu, tento model je doplněn ušními klipsy. Jejich konstrukce je ideálně vyladěná pro bezstarostný poslech při zvýšené aktivitě.

OCX 686 SPORTS

Nový model sportovních sluchátek z řady 686 je dokonalým propojením kvalitního dynamického zvuku, odolných materiálů a promyšlené konstrukce. Flexibilní brýlové háky udržují sluchátka na správném místě a zamezují přenosu hluků z kabelů.

VARIANTY: i - pro Apple, G - pro Android: Samsung Galaxy, Sony, LG, HTC

OMX 185

Sluchátka OMX 185 mají systém CustomFlex - plně nastavitelné klipsny přes ucho, které přesně okopírují tvar Vašich boltců a díky tomu pak pohodlně a pevně drží. Jsou také vybavena jedinečným systémem Sennheiser Live Bass pro vynikající basovou odezvu.

PC 121

Headset PC 121 je díky své konstrukci (lehký klip na ucho) ideálním zařízením pro internetovou telefonii. Je vhodný především k použití na cestách.

PC 131

Stylový a lehký stereo headset PC 131 je ideální universální zvukové zařízení snadno připojitelné k Vašemu počítači.

PC 163D

Headset PC 163D byl vyroben ve spolupráci s hráčským týmem mTw, používá prvotřídní Sennheiser audio a technologii Dolby pro vytvoření 7.1 zvuku. Realističnost a atmosféra se sluchátky PC 163D dostane vaše 3D hry a filmy na zcela novou úroveň.

PC 21-II

Headset PC 21-II byl speciálně navržen pro snadné internetové telefonování ať už doma nebo v kanceláři.Jednostranný styl nošení Vám umožňuje konverzaci zatímco jste stále v kontaktu se svým okolím.

PC 230

Zvuk headsetu PC 230 je jednoduše prvotřídní, ať už klábosíte přes internet, posloucháte nové album, nebo hrajete hru. Měniče Sennheiser a pokročilý bezruchový mikrofon Vám přinesou stereo kvalitu nejvyšší třídy.

PC 3 CHAT

Kompaktní, mimořádně lehký headset PC 3 CHAT je ideální pro vedení internetové komunikace, ať už jste doma, v práci, či na cestách.

PC 31-II

Stylový headset PC 31-II je perfektní pro vedení internetové komunikace, ať už jste doma, v práci, či na cestách. Kvalitní slucháka poskytují stereo zvuk ve špičkové Sennheiser kvalitě. Je to oboustranný headset s hlavovým mostem.

PC 310

Headset PC 310 byl vyvinut pro zvuk počítačových her, filmů a hudby v perfektní kvalitě. Na pohyblivém raménku je instalován kvalitní noise-canceling mikrofon pro snadnou komunikaci se spoluhráči i se soupeři. Headset PC 310 je určen pro dlouhodobé herní akce

PC 320

Headset PC 320 vám poskytne zvuk perfektní kvality, jak je u značky Sennheiser obvyklé. Díky kvalitnímu noise-cancelingovému mikrofonu můžete komunikovat se spoluhráči i se soupeři bez toho, aby Vaše komunikace byla rušena hlukem okolního prostředí.

PC 323D

Headset PC 323D vám poskytne zvuk perfektní kvality , jak je u značky Sennheiser obvyklé. Díky 7.1 surroundovému zvuku a kvalitnímu noise-cancelingovému mikrofonu můžete hrát s plným nasazením a maximálním požitkem.

PC 330

Stylový headset PC 330 G4ME je perfektní pro všechny LAN party. Je navržen pro Vaše totální ponoření do hry. Nejen, že vypadá dobře, ale je také vybaven mnoha praktickými prvky. Uzavřená sluchátka Vám pomáhají soustředit se na hru.

PC 333D

Pro hráče stříleček a fanoušky filmů, kteří jsou zvyklí na dvoukanálové headsety, bude zážitek z vícekanálového headsetu revolucí. Je to jako přepnout z mono na stereo, nebo z černobílého obrazu na barevný.

PC 363D

Nejlepší herní headsety byly prozkoumány a poznatky zpracovány do nových modelů Sennheiser. Díky této akci Sennheiser oznamuje nástup nového modelu PC 363D Surround Sound Gaming. Dokonalá souhra perfektního dynamické zvuku s pokročilými aplikacemi Dolby Surround a Dolby Headphone. Dokonalé obklopení pohyblivým zvukem v režimu 7.1 vám pomohou zajistit realistický požitek ze hry a perfektní prostorovou orientaci.

PCV 05

Combo audio adaptér pro PC, Mac, Xbox One a PS4: 2 x stereo jack 3,5 mm na 1 x 4-pin jack 3,5 mm pro náhlavní soupravy PC 151, PC 310, PC 320, PC 330, PC 350 (SE), PC 360, G4ME ZERO/GAME ZERO, G4ME ONE/GAME ONE.

PCX 95

Nápaditá a neobvyklá kombinace výhod in-ear sluchátek a pružného, flexibilního týlního mostu. Velmi stabilní sluchátka za všech okolností. Kontrolovaný přítlak na jemně zasunutá sluchátka zaručuje konstatní zvukovou kvalitu i při výrazných pohybových aktivitách.

PMX 60

Otevřená, dynamická stereosluchátka PMX 60 s týlním mostem jsou určena pro přenosné přehrávače. Kvalita jejich zvuku snadno předčí ostatní minisluchátka.

PMX 686 SPORTS

Nový model sportovních sluchátek z řady 686 je dokonalým propojení kvalitního dynamického zvuku, odolných materiálů a promyšlené konstrukce. Pružný týlní most přináší jistotu umístění i při déletrvajících aktivitách.

VARIANTY: i - pro Apple, G - pro Android: Samsung Galaxy, Sony, LG, HTC

PMX 95

Elegantní a praktická sluchátka do každodenního shonu. Výrazný, detailní a příjemně barevný zvuk je doplněn jemným ale bezpečným přítlakem na uši.

PRESENCE BASIC

PRESENCE™ je prémiový Bluetooth® headset pro profesionály na cestách, kteří vyžadují komuniční řešení špičkové kvality. Zařízení používá systém 3 mikrofonů, technologie Speak-Focus™ a WindSafe™ které zajišťují naprostou čistotu zvukového přenosu i za nepříznivých podmínek okolního rušení hlukem. Zařízení patří mezi nejlepší ve třídě Sennheiser HD zvukové kvality a zajistí vždy optimální srozumitelnost hovoru. Headset je velmi lehký a malých rozměrů. Technologie ActiveGard® chrání uživatele před možnými akustickými šoky. Předností zařízení je doba hovoru až 10 hodin a zvýšený operační dosah.

PRESENCE UC ML

PRESENCE™ je řada prémiových Bluetooth® náhlavních souprav pro mobily profesionálů, kteří důsledně požadují stálou čistotu mobilní komunikace v kanceláři, v autě i venku. Zařízení je plně kompatibilní s vedoucími platformami sjednocené komunikace a jejími variantami, které jsou navrženy jako multikonektivní , dovolující uživatelům hladké přepínání mezi softwarovým a mobilním telefonem při zachování svobody pohybu díky bezdrátové technologii. Presence™ UC ML je určena profesionálům, kteří používají mobilní platformu sjednocené komunikace a Microsoft Lync a kteří důsledně požadují stále špičkové komunikační řešení v kanceláři, v autě i venku.

PX 100-II

PX 100-II jsou všestranná otevřená sluchátka, se kterými si užijete svoji hudbu na každém přenosném přehrávači. Jejich dynamický, otevřený systém zaručuje přirozenou reprodukci s výraznými basy.

PX 100-IIi

Se všestranným headsetem PX 100-IIi si můžete užívat svoji oblíbenou hudbu prakticky kdykoliv. Jeho dynamický, otevřený systém přináší přirozenou zvukovou reprodukci se silnými basy.

PX 200 II

Ideální pro skvělý hudební požitek - uzavřená, dynamická sluchátka PX 200 II poskytují vynikající tlumení vnějšího hluku, takže si svojí hudbu užijete aniž by vás rušilo okolí, nebo vy je. Koženkové náušníky jsou velmi příjemné na nošení.

PX 200-IIi

S PX 200-IIi se ponoříte do skvělého Sennheiser zvuku. Uzavřená sluchátka poskytují vynikající tlumení vnějšího hluku, takže si v klidu můžete užívat skvělý poslechový zážitek bez nějakého rušení - a bez rušení ostatních.

PX 30 II

PX 30 II jsou otevřená, dynamická, supraaurální miniaturní sluchátka, určená pro přenosné přehrávače. Díky vyvážené reprodukci zvuku s lehkostí překonávají běžná miniaturní sluchátka.

PX 685i Sports

Sportovní sluchátka z kolekce Sennheiser / adidas mají klasickou konstrukci temenního mostu. Jsou výsledkem úspěšné spolupráce odborníků na zvuk a expertů na sportovní oděvy a doplňky.

PX 685i White

Sportovní sluchátka v bílé barvě z kolekce Sennheiser / adidas mají klasickou konstrukci temenního mostu. Jsou výsledkem úspěšné spolupráce odborníků na zvuk a oborníků na sportovní oděvy a doplňky.

PX 95

Lehká, flexibilní sluchátka odolné konstrukce. Výrazně designově pojatá sluchátka s jednostranně vedeným kabelem. Velmi detailní a frekvenčně bohatý zvuk. Vynikající poměr výkon cena.

PXC 250 II

Přenosná cestovní sluchátka PXC 250 II jsou vybavena technologií aktivního potlačování vnějšího hluku NoiseGard, který je doplňován pasivním tlumením hluku díky jejich uzavřené konstrukci.

PXC 310

Sluchátka PXC 310 jsou drobná, lehká uzavřená cestovní sluchátka s integrovaným systémem NoiseGard 2.0. Jde o velmi kompaktní model, jehož polstrovaný temenní most je skládací a umožňuje snadné ukládání a transport.

PXC 450

PXC 450 jsou high-end cestovní sluchátka s technologií NoiseGardTM 2.0 a TalkThrough funkcí pro nejlepší možný útlum okolního hluku.Sluchátka PXC 450 poskytují nevídaný zvukový dojem pro lidi na cestách.

RCG M2

Kabel pro sluchátka MOMENTUM a MOMENTUM On-Ear určený pro Android a Windows smartphony/tablety.

RS 120 II

RS 120 II jsou konstruovány jako otevřená, supra-aurální, využívající pokročilou bezdrátovou technologii rádiového přenosu. Tento systém přináší výhody velmi kvalitního přenosu a špičkových stereofonních hifi sluchátek.

RS 160

Set bezdrátových sluchátek Sennheiser RS 160 je tvořen dvěma díly - vysílačem a přijímačem. Sluchátka/přijímač jsou napájena dvojicí NiMH akumulátorů. Vysílací část připojená ke zdroji zvukového signálu umožňuje zcela jednoduché zapojení a používání.

RS 165

Bezdrátová sluchátka Sennheiser RS 165 jsou tvořena dvoudílným systémem (vysílač u zdroje signálu a přijímač v bezdrátových sluchátkách HDR 165) s mimořádně komfortně vyřešeným dobíjením vložených AAA nabíjecích NiMH akumulátorů.

RS 170

Bezdrátová sluchátka Sennheiser RS 170 jsou tvořena dvoudílným systémem (vysílač u zdroje signálu a přijímač v bezdrátových sluchátkách) s mimořádně komfortně vyřešeným dobíjením vložených AAA nabíjecích NiMH akumulátorů.

RS 175

Bezdrátová sluchátka Sennheiser RS 175 jsou tvořena dvoudílným systémem (vysílač u zdroje signálu a přijímač v bezdrátových sluchátkách HDR 175) s funkcí virtuálního surroundu a dynamického posílení basů.

RS 180

RS 180 poskytují excelentní reprodukci současně s výrazným pohodlím poslechu. Bezdrátová sluchátka Sennheiser RS 180 jsou tvořena dvoudílným systémem (vysílač u zdroje signálu a přijímač v bezdrátových sluchátkách).

RS 185

Sluchátka RS 185 jsou konstruována jako bezdrátový sluchátkový systém schopný nejen vysoce kvalitní reprodukce zvuku, ale nabídnout i velmi precizní automatickou kontrolu úrovně zvuku z analogového signálového zdroje a pravolevé vyvážení.

RS 195

Sluchátka RS 195 jsou konstruována jako bezdrátový sluchátkový systém schopný nejen vysoce kvalitní reprodukce zvuku, ale i velmi precizní personalizace zvuku, nejen s ohledem na typ přenášeného zvuku (řeč/hudba) ale také na osobní preference posluchače.

S1 Digital

Tichá revoluce: Nový pilotní headset S1 Digital byl speciálně vyvinut pro piloty jedno- a dvou-motorových vrtulových letadel resp. helikoptér. Headset poskytuje bezpečnou a spolehlivou komunikaci, snadné ovládání a špičkovou kvalitu zvuku.

S1 PASSIVE

Premium Aviation Passive Headset

SC 260

SC 260 je cenově výhodný oboustranný širokopásmový headset navržený pro profesionály v kontaktních centrech, kteří vyžadují zařízení poskytující vysokou hlasovou čistotu kvality Sennheiser.

SC 630

SC 630 je jednostranný širokopásmový headset s výhodným poměrem výkon/cena. Model je vyráběný v několika variantách, včetně varianty oprimalizované pro Microsoft Lync. Headset je navržený pro profesionály v kontaktních centrech, kteří potřebují zařízení poskytující vysokou hlasovou čistotu. Vyšší zvuková kvalita řadí tento model do série CENTURY. Konstrukce headsetu byla navržena s důrazem na odolnost vzhledem ke každodennímu provozu v kontaktním centru.

SC 660

SC 660 je oboustranný širokopásmový headset s výhodným poměrem výkon/cena. Model je vyráběný v několika variantách, včetně varianty oprimalizované pro Microsoft Lync. Headset je navržený pro profesionály v kontaktních centrech, kteří potřebují zařízení poskytující vysokou hlasovou čistotu. Vyšší zvuková kvalita řadí tento model do série CENTURY. Konstrukce headsetu byla navržena s důrazem na odolnost vzhledem ke každodennímu provozu v kontaktním centru.

Set 830 S

Souprava SET 830 S je kompenzační pomůcka s audio výstupem a indukční smyčkou EZT 3011 a je určena pro spojení s klasickými sluchadly nebo běžnými sluchátky. Je vhodná k použití ve škole, u logopeda i pro běžnou komunikaci.

Set 830 TV

Souprava SET 830 TV je bezdrátové zařízení pro přenos zvuku pomocí infračerveného světla a umožňuje poslech rozhlasového i televizního přístroje, případně jiného zdroje zvuku. Zařízení umožňuje volný pohyb po místnosti, ve které je umístěno.

Set 840 S

Souprava SET 840 S je kompenzační pomůcka s audio výstupem a indukční smyčkou EZT 3011 a je určena pro spojení s klasickými sluchadly nebo běžnými sluchátky. Je vhodná k použití ve škole, u logopeda i pro běžnou komunikaci.

Set 840 TV

Souprava SET 840 TV je bezdrátové zařízení pro přenos zvuku pomocí rádiových vln a umožňuje zesílený poslech rozhlasového i televizního přístroje, případně jiného zdroje zvuku. Při poslechu umožňuje volný pohyb nejen v místnosti, ve které je umístěn.

Set 900

SET 900 je bezdrátová naslouchací infra souprava a současně mobilní zvukový zesilovač v jednom. Přístroj umožňuje uživateli poslouchat v domácím prostředí hudbu nebo TV přijímač, aniž by rušil hlasitým poslechem své okolí.

SH 330

SH 330 je stylový jednostranný headset se světle šedým hlavovým mostem, který je pro maximální pohodlí nastavitelný na obou stranách. Volající nikdy nebude muset napínat sluch, aby Vám rozuměl: bezruchový mikrofon odruší z Vašeho hlasu vše rušivé.

SH 330 IP

Se svojí světle šedou barvou se headset SH 330 IP hodí k obchodním profesionálům hledajícím stylový headset. Řada SH 300 je známá svýmy koženkovými a pěnovými náušníky, díky kterým je headset pohodlný a vhodný na dlouhodobé používání.

V porovnání

SH 338 IP

SH 338 IP je lehký jednostranný širokopásmový headset s integrovaným ovladačem hovorů na kabelu a s USB konektorem. Je navržen pro celodenní nošení v prostředí rušného komunikačního pracoviště.
Výhody headsetu SH 338 IP zahrnují:
- kompatibilita

SH 350

Veliké náušníky headsetu SH 350 z něj dělají velmi pohodlný přístroj - ideální pro hlučné, otevřené kanceláře a call centra. S noise-cancelling mikrofonem a technologií ActiveGard je to ideální headset pro profesionály, kteří se potřebují plně soustř

SH 350 IP

Díky svým velkým náušníkům, které blokují vnější hluk, a bezruchovému mikrofonu pro čistou řeč je headset SH 350 IP ideální pro otevřené kanceláře a call centra. Pro maximální komfort je mikrofon nastavitelný v rozmezí 300° a má kluzné ložisko, kt

SP 10

Sennheiser Speakerphone SP 10 a SP 10 ML jsou špičková přenosná zařízení pro hlasitou jak osobní, tak i skupinovou konferenční komunikaci pro PC/softphone a jsou navržená pro platformu Unified Communications.

SP 20

Sennheiser Speakerphone SP 20 a SP 20 ML jsou špičková přenosná zařízení pro hlasitou jak osobní, tak i skupinovou konferenční komunikaci pro PC/softphone, mobilní telefony, tablety a jsou navržená pro platformu Unified Communications. Speakerphone SP 20/SP 20 ML je kompatibilní s hlavními UC poskytovateli a softphonovými značkami jako jsou Skype for Business, Avaya, Cisco a IBM.

UI 770

UI 770 je ideální univerzální širokopásmový interface, který umožňuje uživateli připojit PC, standardní telefon, handset a telekomunikační headset zn. Sennheiser a dokonce umožňuje připojit diktafon pro hlasový záznam. S pomocí UI 770 můžete snadno přepínat mezi handsetem a headsetem, hendsetem a PC, ovládat hlasitost ve sluchátkách headsetu a umlčovat jeho mikrofon.

URBANITE

Elegantně nápadný design určený pro Generaci Y, množství barevných kombinací, oblíbený klubový zvuk, a všesměrový mikrofon v drobném ovladači na kabelu.

VARIANTY: i - pro Apple, G - pro Android: Samsung Galaxy, Sony, LG, HTC

URBANITE XL

Sluchátka Sennheiser URBANITE XL jsou designována pro aktivní lidi 18 až 25 let. URBANITE XL dávají důraz na atraktivní demonstraci životní úrovně a volnějšího životního stylu. .

VARIANTY: i - pro Apple, G - pro Android: Samsung Galaxy, Sony, LG, HTC

URBANITE XL WIRELESS

Sluchátka Sennheiser URBANITE XL WIRELESS jsou vytvořena přímo pro Generaci Y, tedy pro aktivní lidi 18 až 25 let. Tento model dává důraz na atraktivní demonstraci životní úrovně a volnějšího životního stylu. Svou bezdrátovou konstrukcí vychází maximálně vstříc požadavkům posluchačů.

VMX 200 II

Elegantní v designu a sofistikovaný v možnostech - to je maličký Bluetooth® business headset VMX 200 II. Zařízení je vybaveno dvěma zabudovanými mikrofony, vyhodnocujícími směr přicházejícího zvuku podobně jako uši a lidský mozek.

ZQ 19543

Molitanové náušníky (pár) pro sluchátka HD 424.

ZQ 19545

Molitanové náušníky (pár) pro sluchátka HD 414.

ZQ 32950

Molitanové náušníky (pár) pro sluchátka HD 425 / HD 430 / HD 540/ HD 540-II / HD 222 / HD 230.

ZQ 33166

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 430.

ZQ 33175

Šedé náušníky (pár) pro sluchátka HD 400, HD 410. Nejsou určeny pro sluchátka HD 400 HEADMAX.

ZQ 34183

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 250.

ZQ 34658

Molitanové náušníky (pár) pro sluchátka HD 40.

ZQ 34659

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 222, HD 230.

ZQ 36725

Polstr hlavového mostu (1 ks) pro sluchátka HD 25-1.

ZQ 37080

Gumové náušníky černé (1 ks) pro sluchátka A 200 SET, HDE 300, HDE 1030, HDE 2, HDE 406, HDE 405, IS 150, RS 2400, SET 250, IS 300, SET 500, SET 180, SET 200, SET 2500, SET 810, SET 820, SET 90, SET 100.

ZQ 37893

Molitanové náušníky (pár) pro sluchátka HD 450 II, HD 480 Classic, HD 480 CL-II, HD 480 II, HD 490 II, IS 490.

ZQ 37974

Kabel pro sluchátka HD 222, HD 224, HD 230, HD 250, HD 250 Linear II, HD 414, HD 414 SL, HD 420, HD 420 SL, HD 425, HD 430, HD 440 II, HD 442 II, HD 450 II, HD 480 Classic, HD 480 CL-II, HD 480 II, HD 490 II, HD 520, HD 520 II, HD 530, HD 530 II, HD 540, HD 540 II, HD 560, HD 560 II, délka 3 m, s konektorem 3,5 mm jack (bez redukce).

ZQ 40407

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 520, HD 520 II, HD 530, HD 530 II.

ZQ 40949

Silikonové náušníky čiré (1 ks) pro sluchátka A 200 SET, HDE 300, HDE 1030, HDE 2, HDE 406, HDE 405, IS 150, RS 2400, SET 250, IS 300, SET 500, SET 180, SET 200, SET 2500, SET 810, SET 820, SET 90, SET 100.

ZQ 49061

Redukce jack z 3,5 mm na 6,3 mm st.

ZQ 50635

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 545, HD 565, HD 580, HD 600, HD 650.

ZQ 510614

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 515.

ZQ 510626

Kabel pro sluchátka HD 555, HD 595.

ZQ 510633

Náušníky (pár) pro sluchátka RS 100, RS 110, RS 110-II, RS 115, RS 117, RS 119, RS 119-II, RS 120, RS 120-II.

ZQ 511772

Transportní pouzdro pro sluchátka MM 400, MM 450, PX 210 BT, PXC 250-II, PXC 310, PXC 310 BT. Rozměry 110x190x40 mm.

ZQ 511791

Koženkové náušníky (pár) pro sluchátka RS 140, RS 145, HDR 140.

ZQ 512894

Černé molitanové náušníky (10 ks) pro sluchátka MX 270, MX 271, MX 370, MX 371, MX 375, MX 470, MX 471, MX 475, MX 580, MX 581, MX 585, MX 680i Sports, MX 685 Sports, MX 680, MX 880, MX 980, MX 985, MXL 570, OMX 180, OMX 181, OMX 185, OMX 680 Sports, OMX 680i Sports, OMX 980, PX 685i Sports, PX 685i White Sports, PMX 680 Sports, PMX 680i Sports.

ZQ 514019

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 201.

ZQ 514022

Kroucený kabel pro sluchátka HD 215.

ZQ 514023

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 215.

ZQ 514024

Polstr hlavového mostu (1 ks) pro sluchátka HD 215.

ZQ 514030

Kabel pro sluchátka HD 465, HD 485.

ZQ 514056

Transportní pouzdro pro sluchátka PX 100, PX 100 Flight, PX 200, PX 200 Flight, PXC 300.

ZQ 514073

Bílé molitanové náušníky (pár) pro sluchátka PX 100.

ZQ 515255

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 205, PC 330.

ZQ 515286

Bílý polstr hlavového mostu (1 ks) pro sluchátka PX 100-II White, PX 200-II White.

ZQ 517601

Skládací pouzdro pro sluchátka CX 200 Street II, CX 200 Street II White, CX 215 Blue, CX 215 Bronze, CX 215 Green, CX 215 Orange, CX 215 Red.

ZQ 517680

Koženkové náušníky (pár) pro sluchátka PXC 450.

ZQ 517681

Kabel pro sluchátka PXC 450.

ZQ 520308

Transportní pouzdro pro sluchátka HD 380 Pro, HME 95, HMEC 250, PXC 350, PXC 450.

ZQ 523310

Koženkové náušníky (pár) pro sluchátka HD 380 Pro, PXC 350, HMEC 250, HME 95.

ZQ 523874

Rovný kabel pro sluchátka HD 25 II. Délka 2m, konektor 90° jack.

ZQ 523875

Rovný kabel s konektorem jack pro sluchátka HD 25-13-II, délka 3,5 m.

ZQ 523876

Rovný kabel pro HD 25-II, délka 2 m.

ZQ 523877

Kroucený měděný kabel pro sluchátka HD 25-C II. Délka 1/3 m, konektor 3,5 mm jack rovný, s redukcí na 6,3 mm.

ZQ 523878

Rovný kabel KBL - HD 25-SP-II pro HD 25 SP II, délka 3 m.

ZQ 523898

Kabelový klip pro sluchátka CX 6 Travel, CX 300-II, CX 400-II, CX 495, CX 680 Sports, CX 680i Sports, CX 685 Sports, Ear Canal 300-II Travel, IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 70i, MM 70S, MX 680 Sports, MX 680i Sports, MX 685 Sports, OCX 685i Sports, OMX 680 Sports, OMX 680i Sports, PX 685i Sports, PMX 680 Sports, PMX 680i Sports, PMX 685i Sports.

ZQ 525100

Kabelový navíječ pro sluchátka CX 300-II, CX 400-II, CX 495, Ear Canal 300-II, MM 70i, MM 70S.

ZQ 525103

Transportní pouzdro pro sluchátka CX 300-II Chrome, CX 300-II Gold, CX 300-II Black, CX 300-II Silver, CX 300-II White, CX 400-II Black, MM 70i.

ZQ 525105

Černý kabel pro sluchátka CX 300-II Chrome, CX 300-II Gold, CX 300-II Black, CX 300-II Silver.

ZQ 525727

Černé pěnové náušníky (5 párů) velikosti S pro sluchátka IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80.

ZQ 525728

Černé pěnové náušníky (5 párů) velikosti L pro sluchátka IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80.

ZQ 525730

Černé náušníky (5 párů) s dvojitým profilem velikosti L pro sluchátka IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80.

ZQ 525738

Černé náušníky Lamella (5 párů) velikosti S pro sluchátka IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 80i TRAVEL.

ZQ 525739

Černé náušníky Lamella (5 párů) velikosti M pro sluchátka IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 80i TRAVEL.

ZQ 525740

Černé náušníky Lamella (5 párů) velikosti L pro sluchátka IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 80i TRAVEL.

ZQ 525776

Multi síťový zdroj s adaptéry pro různé země pro sluchátka MM 400-X, MM 450-X TRAVEL, MM 500-X, MM 550-X TRAVEL, PX 210 BT, PX 360 BT, PXC 310, PXC 310 BT, PXC 360 BT.

ZQ 525783

Černé náušníky in-ear (5 párů) velikosti S pro sluchátka CX 150, CX 160, CX 175, CX 180 (Streeet II), CX 200 Street II, CX 213, CX 215, CX 250, CX 270, CX 280, CX 271, CX 275s, CX 280, CX 281, CX 215, CX 300-II, CX 301, CX 400-II, CX 475, CX 485, CX 495, CX 6 Travel, IE 4, IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 30i, MM 50 iPhone, MM 70i, MM 70s, MM 80.

ZQ 525784

Černé náušníky in-ear (5 párů) velikosti M pro sluchátka CX 150, CX 160, CX 175, CX 180, CX 200 Street II, CX 213, CX 250, CX 270, CX 271, CX 275s, CX 280, CX 281, CX 215, CX 300 Black, CX 300-II, CX 400-II, CX 6 Travel, Ear Canal 300-II Travel, CX 301, IE 4, IE 6, CX 475, CX 485, CX 495, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 30i, MM 50 iPhone, MM 70i, MM 70s, MM 80i TRAVEL.

ZQ 525785

Černé náušníky in-ear (5 párů) velikosti L pro sluchátka CX 150, CX 160, CX 175, CX 180, CX 200 Street II, CX 213, CX 215, CX 250, CX 270, CX 271, CX 275s, CX 280, CX 281, CX 215, CX 300 Black, CX 300-II, CX 301, CX 400-II, CX 475, CX 485, CX 495, CX 6 Travel, Ear Canal 300-II Travel, IE 4, IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 30i, MM 50 iPhone, MM 70i, MM 70S, MM 80.

ZQ 528170

Bílé náušníky (5 párů) velikosti S pro sluchátka CX 213 White, CX 300, CX, 400, CX 500 white, CX 6 Travel, IE 4, IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 50 iPhone White, MM 70i White.

ZQ 528171

Bílé náušníky (5 párů) velikosti M pro sluchátka CX 213 White, CX 300, CX 300-II, CX, 400, CX 500 white, CX 6 Travel, IE 4, IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 50iPhone, MM 70i White.

ZQ 528172

Bílé náušníky (5 párů) velikosti L pro sluchátka CX 213 White, CX 300, CX 300-II White, CX, 400, CX 500 white, CX 6 Travel, IE 6, IE 4, IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 50 iPhone White, MM 70i White.

ZQ 529799

Háky za ucho (pár) pro sluchátka CX 6 Travel, IE 6, IE 7, IE 8, IE 8i, IE 60, IE 80, MM 80i Travel.

ZQ 531404

Náušníky (pár) pro sluchátka PX 210, PX 310, PXC 310, MM 400, MM 450.

ZQ 531406

Audio kabel 2,5 mm jack/3,5 mm jack vhodný pro sluchátka MM 400-X, MM 450-X TRAVEL, MM 500-X, MM 550-X TRAVEL, PX 210 BT, PX 360 BT, PXC 310, PXC 310 BT, PXC 360 BT.

ZQ 531407

USB nabíjecí kabel 1,2 m vhodný pro sluchátka MM 400, MM 400-X, MM 450, MM 450-X TRAVEL, MM 500, MM 500-X, MM 550, MM 550-X TRAVEL, PX 210 BT, PX 360 BT, PXC 310, PXC 310 BT, PXC 360 BT, VMX 200.

ZQ 531461

Kroucený kabel s konektorem 3,5 mm jack šroubovacím pro sluchátka HD 380 Pro.

ZQ 531464

Polstr hlavového mostu se zátkou pro sluchátka HD 380 Pro.

ZQ 532736

Černé náušníky (pár) pro sluchátka HD 218, HD 219, HD 228, HD 229.

ZQ 532738

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 238 a HD 239.

ZQ 532758

Kabel pro sluchátka HD 800, délka 3 m, konektor 6,3 mm.

ZQ 534411

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 800.

ZQ 534440

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 418, HD 419, HD 438, HD 439.

ZQ 534441

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 428, HD 428 Pro, HD 429, HD 449.

ZQ 534442

Kabel s konektorem jack 3,5 mm pro sluchátka HD 438, HD 439. Délka kabelu 1,4 m.

ZQ 534443

Kabel s konektorem jack 3,5 mm pro sluchátka HD 438, HD 439. Délka kabelu 3 m.

ZQ 534446

Prodlužovací kabel pro sluchátka HD 448, HD 449. Délka 1,6 m.

ZQ 534469

Velurové náušníky (pár) pro sluchátka RS 180.

ZQ 534470

Koženkové náušníky (pár) pro sluchátka RS 160, RS 170.

ZQ 538211

Žluté náušníky (5 párů) velikosti S pro sluchátka CX 680 SPORTS a CX 680i SPORTS.

ZQ 538212

Žluté náušníky (5 párů) velikosti M pro sluchátka CX 680 SPORTS a CX 680i SPORTS.

ZQ 538213

Žluté náušníky (5 párů) velikosti L pro sluchátka CX 680 SPORTS a CX 680i SPORTS.

ZQ 538214

Sada žlutých kroužků (4x S / L) pro sluchátka Sennheiser/ adidas MX 680 Sports, MX 680i Sports, OMX 680 Sports, OMX 680i Sports.

ZQ 538215

Sada O kružků 4xS 4xL pro sluchátka MX 470, MX 471, MX 580, MX 581, MXL 570, OMX 180, OMX 181.

ZQ 538223

Žlutý prodlužovací kabel s ovládáním hlasitosti pro sluchátka adidas CX 680 Sports, MX 680 Sports, OMX 680 Sports, PMX 680 Sports.

ZQ 540364

Náušníky (pár) pro sluchátka MM 500-X, MM 550, MM 550-X, PX 360, PXC 360.

ZQ 541341

Náušníky (pár) pro sluchátka PX 200, PX 200-II, PX 200-IIi, PXC 150, PXC 250, PXC 250-II.

ZQ 541342

Bílé náušníky (pár) pro sluchátka PX 200 White, PX 200-II White, PXC 250-5-B White.

ZQ 542191

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 598.

ZQ 542192

Kabel s konektorem 6,3 mm pro sluchátka HD 518, HD 558, HD 598. Délka 3 m.

ZQ 543657

Polstr hlavového mostu (1 ks) pro sluchátka HD 25, HMD 25, HME 25, HMEC 25.

ZQ 543684

Redukce jack 3,5 mm/jack 6,3 mm zlatá, šroubovací. Pro sluchátka HD 215, HD 280 PRO, HD 280 Silver, HD 280 - 13, HD 25 II, HD 25 SP II, HD 25 Aluminium, HD 26 PRO, HD 429, HD 439, HD 449.

ZQ 545270

Kabel pro sluchátka IE 80. Délka kabelu 1,2 m.

ZQ 545271

Kabel krátký 0,6 m pro sluchátka IE 80.

ZQ 545730

Náušníky (pár) pro sluchátka RS 220.

ZQ 548683

Bílé náušníky (pár) pro sluchátka HD 25 Originals (adidas).

ZQ 549052

Kabel pro sluchátka HD 700, délka 3 m, konektor 6,3 mm.

ZQ 549062

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 700.

ZQ 549346

Redukce jack 3,5 mm - jack 6,3 mm Gold Pro sluchátka EH 150, EH 250, EH 350, EH 1430, HD 201, HD 202, HD 207, HD 212 Pro, HD 33, HD 420, HD 420 SL, HD 425, HD 430, HD 437, HD 440 II, HD 442 II, HD 457, HD 477, HD 497, HD 50 TV, HD 60 TV, HD 62 TV, IS 410 TV, MM 400, MM 450, MM 550, PX 210 BT, PX 360, PX 360 BT, PXC 150, PXC 300, PXC 310, PXC 310 BT, PXC 350, PXC 360, PXC 450, RS 110 II, RS 120 II, RS 160, RS 170, RS 180, RS 4200 II, RS 4200-2 II, SET 55 TV, SET 830 S, Set 830-TV, SET 840 S, SET 840-TV, SET 900.

ZQ 549375

Polstr hlavového mostu (1 ks) pro sluchátka HD 580, HD 600.

ZQ 550212

Modré náušníky (5 párů) velikosti S pro sluchátka CX 685 Sports, OCX 685i Sports, OCX 685i White Sports.

ZQ 550213

Modré náušníky (5 párů) velikosti M pro sluchátka CX 685 Sports, OCX 685i Sports, OCX 685i White Sports.

ZQ 550214

Modré náušníky (5 párů) velikosti L pro sluchátka CX 685 Sports, OCX 685i Sports, OCX 685i White Sports.

ZQ 550294

Náušníky (10 ks) velikosti S pro sluchátka CX 890i, PCX 95.

ZQ 550297

Hnědé náušníky (pár) pro sluchátka MOMENTUM.

ZQ 552704

Černý propojovací kabel pro sluchátka MOMENTUM a MOMENTUM On-Ear bez dálkového ovladače, s konektorem 3,5 mm jack.

ZQ 552761

Audio kabel pro sluchátka IE 800.

ZQ 552762

Náušníky pro sluchátka IE 800 (pár), velikost S.

ZQ 552763

Náušníky pro IE 800 (pár), velikost L.

ZQ 552770

Černo červené náušníky (pár) pro sluchátka MOMENTUM.

ZQ 552771

Červený propojovací kabel pro sluchátka MOMENTUM a MOMENTUM On-Ear bez dálkového ovladače, s konektorem 3,5 mm jack.

ZQ 552776

Náušníky pro sluchátka IE 800 (pár), velikost M.

ZQ 556934

Červené náušníky (pár) pro sluchátka MOMENTUM On-Ear.

ZQ 561096

Černé náušníky (10 ks) velikosti XS pro sluchátka Momentum In-Ear, CX 5.00, CX 3.00.

ZQ 561097

Černé náušníky (10 ks) velikosti S pro sluchátka Momentum In-Ear, CX 5.00, CX 3.00.

ZQ 561098

Černé náušníky (10 ks) velikosti M pro sluchátka Momentum In-Ear, CX 5.00, CX 3.00.

ZQ 561099

Černé náušníky (10 ks) velikosti L pro sluchátka Momentum In-Ear, CX 5.00, CX 3.00.

ZQ 69417

Velurové náušníky (pár) pro sluchátka HD 25-1, HD 25 SP, HD 25 SP-II, HD 25 Originals, HMD 25-1, HMD 25-XQ, HME 25-1, HMEC 25-BA, HMEC 25-CAP, HMEC 25-KAP-1, HMEC 25-KAX-1.

ZQ 70380

Molitanové náušníky (pár) pro sluchátka HD 26, PMX 60.

ZQ 75527

Koženkové náušníky (pár) pro HD 25-1, HD 25-1 II, HD 25-SP a HD 25-SP-II, HMD 25-1, HMD 25-XQ, HME 25-1, HMEC 25-CA, HMEC 25-CAL, HMEC 25-CAP, HMEC 25-KA, HMEC 25-KAL, HMEC 25-BA, HMEC 25-KAP-1, HMEC 25-KAX-1.

ZQ 77906

Velurové náušníky (pár) s molitanem pro sluchátka HD 500, HD 570, HD 575, HD 590.

ZQ 81435

Kabel pro sluchátka HD 265 Linear, HD 265 Linear II, HD 414 Classic, HD 525, HD 535 II, HD 545, HD 545-II, HD 565, HD 565 II, HD 580, HD 580 Jubilee, HD 600, délka 3 m, konektor 3,5 mm jack (bez redukce).

ZQ 82328

Kroucený kabel s konektorem jack 3,5 mm pro sluchátka HD 280 Pro, HD 280-13, HD 280 Silver. Délka 1,2 m.

ZQ 83321

Polstr hlavového mostu pro sluchátka HD 280, HD 280-13, HD 280 Silver, HMD 280-Pro, HMD 281 Pro.

ZQ 83380

Kabel pro sluchátka EH 250, EH 350, HD 212 Pro, HD 477, HD 497.

ZQ 83397

Molitanové náušníky (pár) pro sluchátka HD 30 TV, PX 20, PX 30, PX 40.

ZQ 85708

Náušníky (pár) pro sluchátka EH 150, EH 250, HD 202, HD 207, HD 212 Pro, HD 62 TV.

ZQ 85733

Koženkové náušníky (pár) pro sluchátka HD 280, HD 280 silver, HD 280-13, HMD 280, HMD 281, HMD 281-13.

ZQ 88115

Černý polstr hlavového mostu (1 ks) pro sluchátka PX 100, PX 100-II, PX 100-IIi, PX 200, PX 200-II, PX 200-IIi, PXC 250, PXC 250-II.

ZQ 89331

Černé molitanové náušníky (pár) pro sluchátka PMX 100, PX 100.

ZQ 92595

Redukce jack 6,3 mm/jack 3,5 mm pro sluchátka HD 650.

ZQ 92885

Kabel pro sluchátka HD 650 s konektorem jack 6,5 mm, délka 3 m.

ZQ 94738

Náušníky (pár) pro sluchátka HD 518, HD 555, HD 558, HD 595.