HD 598

Otevřená dynamická sluchátka s vynikající zvukovou kvalitou a stylovým designem. Nový model HD 598 splňuje ideální spojení stylového vzhledu s pokročilou technologií a dokonalým zvukem.

Cena: 5 990,- Kč

Cena bez DPH: 4 950,- Kč

Koupit v E-Shopu

O výrobku

Otevřená dynamická sluchátka s vynikající zvukovou kvalitou a stylovým designem.
Nový model HD 598 splňuje ideální spojení stylového vzhledu s pokročilou technologií a dokonalým zvukem. Jde o otevřená dynamická high-endová sluchátka vybavená systémem E.A.R. (Eargonomic Acoustic Refinement - patent Sennheiser), který speciálním tvarováním vnitřku sluchátkové mušle optimalizuje cestu zvuku do zvukovodu a dodává zvuku přirozenost, věrnost a dokonalé vyjádření prostoru v hudbě. Mimořádně silné neodymiové magnety a zdokonalená membrána z materiálu Duofol, zaručuje věrnou a živou reprodukci včetně všech hudebních detailů. Materiál s nízkou mírou vibrací snižuje zkreslení v hudebním obraze. Zlacený 6,3 mm konektor jack je instalován na novém, odnímatelném kabelu s novým bajonetovým způsobem uchycení s mimořádně snadnou manipulací. Produkt dokazuje výrazné propojení estetiky na vysoké úrovni a technické exkluzivity.
Tato vysoce kvalitní sluchátka mají i mimořádný, esteticky propracovaný, nevšední vzhled. Kombinace jemného béžového zbarvení s tmavým dřevem, kovovými doplňky a tmavě hnědým polstrováním mušle dávají celku mimořádně exkluzivní a luxusní vzhled. Zhodnotíte-li technické údaje a prověříte kvalitu reprodukce poslechem, zjistíte, že jde o kombinaci nejlepšího s nejlepším. Přesně zvolená geometrie tvaru membrány minimalizuje harmonické zkreslení během reprodukce a rouno (vysoce odolné a pod velkým tlakem lisované) snižuje harmonické zkreslení pod 0,1 %. Frekvenční rozsah sahá od 12 do 38.500 Hz.

Vlastnosti
  • Otevřená dynamická sluchátka s příjemným polstrováním
  • Systém E.A.R pro ideální vedení zvuku
  • Odnímatelný kabel z kvalitní mědi
  • Luxusní design
  • Speciálně tvarovaná membrána z materiálu Duofol
Obsah balení
  • Sluchátka HD 598
  • Adaptér 6,3/3,5 mm

Technické parametry

Název Hodnota
Frekvenční rozsah 12 - 38 500 Hz
Harmonické zkreslení (THD) < 0.1 % (1 kHz/100 dB SPL)
Akustický tlak 112 dB (1 kHz/1Vrms)
Jmenovitá impedance 50 Ohm
Délka kabelu 3 m (OFC jednostranný výměnný)
Konstrukce circum-aurální, dynamická, otevřená
Hmotnost 270 g

Náhradní díly

Recenze / testy