PXC 310

Sluchátka PXC 310 jsou drobná, lehká uzavřená cestovní sluchátka s integrovaným systémem NoiseGard 2.0. Jde o velmi kompaktní model, jehož polstrovaný temenní most je skládací a umožňuje snadné ukládání a transport.

Cena: 5 550,- Kč

Cena bez DPH: 4 587,- Kč

Koupit v E-Shopu

O výrobku

Sluchátka PXC 310 jsou drobná, lehká, uzavřená cestovní sluchátka s integrovaným systémem NoiseGard 2.0. Jde o velmi kompaktní model, jehož polstrovaný temenní most je skládací a umožňuje snadné ukládání a transport. Sluchátkové mušle jsou uzavřené, velmi kvalitně polstrované a proto již pasivní způsob tlumení okolního hluku je velmi výrazný. Model PXC 310 totiž navíc obsahuje patentovaný aktivní systém na zamezení vnímání okolního hluku Sennheiser NoiseGard druhé generace. Tento model sluchátek je schopen utlumit 90 % okolního hluku, který by jinak vám nejen rušil poslech, ale i unavoval váš organizmus stresovou zátěží. Sluchátka Sennheiser PXC 310 lze využívat při cestách (letadlem, vlakem apod.) a všude kde je vysoká hladina okolního hluku i bez poslechu hudby. Zapojený systém NoiseGard 2.0 je schopen (vytvořením zvukových vln s opačnou polaritou) zamezit přístupu nepříjemného hluku okolí k vašim uším. Tento systém je napájen lehkým vestavěným nabíjecím Lithium-polymerovým akumulátorem a velkou kapacitou. Snadno dostupné ovládací prvky s velkoplošnými tlačítky umožňují kromě zapínání funkce NoiseGard 2.0 i regulaci hlasitosti poslechu přímo na sluchátkách. Systém Talk Through umožňuje rozhovor s okolím bez potřeby snímat sluchátka, hudba se stiší a mikrofony přenášejí zvuk do sluchátek po stisknutí jediného velkoplošného tlačítka. Uvnitř mušlí je nainstalován výkonný elektromagnetický reprodukční systém se speciálními neodymiovými magnety, lehkou cívkou a membránou z patentovaného materiálu Duofol. Tento druh materiálu membrány reproduktoru je užit například i u špičkových audiofilních sluchátek Sennheiser HD 800 (EISA 2009-2010). Zvukový projev je díky tomu na mimořádně vysoké úrovni a například frekvenční rozsah jde od 15 Hz do 22 kHz. Jsou tedy schopny zahrát nejen nádherné plné basy, ale i velmi přesné a podrobné střední a vysoké kmitočty.
Přenos hudebního signálu je klasickým kabelovým připojením, které je však možno odpojit a užívat si ticha bez hudby, bez kabelu a především bez okolního hluku díky nasazeným sluchátkům PXC 310.

Vlastnosti
  • Mimořádně účinný NoiseGard 2.0 pro potlačení vnímání okolního hluku.
  • Systém Talk Through umožňující komunikovat s okolím bez snímání sluchátek
  • Extrémně silné neodymiové magnety, schopné i při minimální vlastní hmotnosti vyvinout velký výkon a umožnit tak sluchátkům zahrát až 107 dB akustického tlaku.
  • Membrána z mimořádně kvalitního, speciálního materiálu Duofol (patent Sennheiser).
  • Skládací konstrukce sluchátek posílená kovovými částmi pro maximální odolnost.
    integrované ovládací prvky pro snadnou obsluhu bez snímání sluchátek.
  • Optimalizované vlastnosti pro iPod, iPhone a další MP3, CD a DVD přehrávače, včetně mobilních telefonů s konektorem jack. Snadno připojitelné do audiosystému letadel.
Obsah balení
  • PX 310
  • Audio kabel (2,5 mm - 3,5 mm jack)
  • 6,3 mm adaptér
  • Adaptér pro letecké připojení
  • Nabíječka s adaptéry pro zásuvky v mnoha zemích
  • USB nabíjecí kabel
  • Lithium-Polymerový akumulátor
  • Transportní pouzdro

Technické parametry

Název Hodnota
Frekvenční rozsah 15 Hz - 22.000 Hz
Harmonické zkreslení (THD) < 0.1 %
Akustický tlak 107 dB (1kHz/Vrms)
Délka kabelu 1,2 m
Konstrukce Dynamická, aktivní
Doba provozu 20 hodin
Akumulátor 3,7 V lithium - polymerový