HD 218i

Ať už budete kdekoliv, vždy budete rádi, když budete mít po ruce HD 218i. Jejich plný zvuk a dynamické basy Vás udrží v pohybu po celý den.

Cena: 2 010,- Kč

Cena bez DPH: 1 661,- Kč

Koupit v E-Shopu

O výrobku

Ať už budete kdekoliv, vždy budete rádi, když budete mít po ruce HD 218i. Jejich plný zvuk a dynamické basy Vás udrží v pohybu po celý den. Uzavřená, supra-aurální sluchátka blokují vnější hluk - například hluk vlaku nebo rozhovor ostatních lidí - takže se můžete ponořit do vynikajícího Sennheiser stereo zvuku.
Když Vám přijde hovor na mobilním telefonu, snadno ho přijmete pomocí dálkového ovládání s mikrofonem na kabelu. Toto ovládání bylo speciálně vyvinuto pro použití s výrobky Apple, jako je třeba nejnovější generace iPodu, iPhonu a iPadu. Můžete ovládat hlasitost, přijímat a ukončovat hovory, používat funkci iPhone Voice Control a přehrávat hudbu - to vše z úhledné jednotky přímo na kabelu.
HD 218i nejen výborně zní, ale jsou i stylové a velmi pohodlné. Nastavitelné sluchátkové mušleme mají velmi velké, pohodlné polstrování a měkký, ale pevný hlavový most. Díky HD 218i se na denní dojíždění budete těšit.

Mikrofon a dálkové ovládání podporuje iPhone 3GS, iPod Touch (druhé generace), iPod classic (120 GB / 160 GB), iPod nano (4. a 5. generace), iPad a Macbook, Macbook Pro a Mac Pro (rok 2009 a novější). Voice Control podporuje iPhone 3GS a nejnovější iPod touch.

Vlastnosti
  • Chytré dálkové ovládání hlasitosti na kabelu - mění hlasitost, ovládá přehrávání hudby, přijímá nebo ukončuje hovory a aktivuje Voice Control
  • Silné Sennheiser basy - dynamický systém s neodymovými magnety přináší bombastický basový zvuk
  • Ultra komfort - bohatě polstrované sluchátkové mušle a hlavový most Vám poskytnou pohodlí i při dlouhém nošení
  • Vyrobeno pro nejnovější generace iPodů, iPhonů a iPad
  • Dvouletá záruka
  • Pohodlné nošení - sluchátka se dají samostatně nastavit, takže je budete nosit pohodlně a přitom bezpečně
Obsah balení
  • Headset HD 218i
  • Návod

Technické parametry

Název Hodnota
Frekvenční rozsah 19 - 21 000 Hz
Harmonické zkreslení (THD) < 0.1 %
Akustický tlak 108 dB (1 kHz, 1 Vrms)
Jmenovitá impedance 24 Ohm
Délka kabelu symetrický: 1,2 m
Konstrukce supra-aurální
Hmotnost 92 g

Recenze / testy