G4ME ZERO

Profesionální headset G4ME ZERO byl vyvinut pro maximálně zřetelný a realistický zážitek zvuku počítačových her. Díky dynamické reprodukci je vhodný i pro poslech filmů a moderní hudby v perfektní kvalitě. Vynikající podání i těch nejmenších detailů napomáhá přesnému vykreslení prostorového obrazu herní scény a tím i úspěšnému průběhu hry.

Cena: 6 990,- Kč

Cena bez DPH: 5 777,- Kč

Koupit v E-Shopu

O výrobku

Profesionální headset G4ME ZERO byl vyvinut pro plný požitek při počítačových hrách. Díky dynamické reprodukci je vhodný i pro poslech filmů a moderní hudby v perfektní kvalitě. Vynikající podání nejmenších detailů je schopno vyjádřit velice přesně prostorový obraz herní scény a napomáhá úspěšnému průběhu hry. Na pohyblivém raménku je instalován kvalitní noise-canceling mikrofon pro snadnou komunikaci se spoluhráči i se soupeři. Vzhledem k uzavřené konstrukci ozvučnice jsou sluchátka vhodná i pro velká profesionální herní setkání, neboť výrazně tlumí okolní hluk a umožňuje plné soustředění na hru. Eliminací okolního hluku také můžete lépe vychutnat a využít dokonalé prostorové efekty a vykreslený herní prostor. Měkké polstrování náušníků, které se flexibilně přizpůsobí tvaru hlavy uživatele. Rozměry circumaurální sluchátkové mušle vyhoví i XXL uším. Můžete užívat hodiny hraní bez pocitu nepohodlí. Headset je vybaven automatickým MUTE mikrofonu - stačí jen zvednout ramínko mikrofonu.

Vlastnosti
  • Vynikající kvalita zvuku - dynamický zvuk her, filmů a zřetelné hlasové komunikace
  • Ideálně dostupný ovladač hlasitosti na ozvučnici pravého sluchátka
  • Mikrofon nesnímá okolní hluky a přenáší hlas v maximální možné čistotě
  • Měkké polstrované pohodlné náušníky se perfektně automaticky přizpůsobí uživateli
  • Automatický mute mikrofonu - mikrofon se automaticky vypne zvednutím mikrofonního ramínka
  • Výborný model pro dlouhotrvající hry - díky uzavřenému akustickému designu si užijete pohodové hraní po dlouhé hodiny izolován od okolního hluku
Obsah balení
  • Headset G4ME ZERO

Technické parametry

Název Hodnota
Frekvenční rozsah sluchátka 15 - 26 000 Hz
Frekvenční rozsah mikrofonu 50 - 16 000 Hz
Akustický tlak 108 dB
Délka kabelu 3 m
Jmenovitá impedance sluchátka 150 Ω, mikrofon 2 kΩ
Citlivost -38 dBV/Pa
Konektor 2 x 3,5 mm
Konstrukce uzavřená
Hmotnost 312 g