HD 630VB

Sluchátka HD 630VB se vyznačují circum-aurálními, uzavřenými celokovovými, ale lehkými aluminiovými mušlemi a mimořádně širokou frekvenční charakteristikou umožňující audiofilní poslech i nejkvalitnějších nahrávek ve vysokém rozlišení doma i na cestách.

Cena: 12 990,- Kč

Cena bez DPH: 10 736,- Kč

Koupit v E-Shopu

O výrobku

Model HD 630VB rozšiřuje nabídku audiofilních sluchátek k mimořádně kvalitním přehrávačům pro domácí i venkovní použití. HD 630VB s circum-aurálními, celokovovými, ale lehkými aluminiovými mušlemi, a uzavřenou ozvučnicí patří k vrcholu kvalitativní nabídky sluchátek k přenosným přehrávačům. Jsou výhodná jak pro domácí, tak venkovní použití, protože dokonale izolují od okolního rušivého hluku a nízká impedance vyhovuje přenosným přístrojům. Mimořádný frekvenční rozsah (10 Hz až 42 kHz s THD menším než 0,08 %) umožňuje přehrávat v perfektní kvalitě i audiofilní nahrávky ve vysokém rozlišení, kterých je na trhu stále více a více. Sluchátka HD 630VB vycházejí vstříc posluchači i možností úpravy zvuku snadno dostupným otočným ovladačem na pravé mušli, do které je i veden kabel. Lze regulovat množství reprodukovaných nízkých kmitočtů podle konkrétní nahrávky, představ posluchače či momentální nálady. Jde o praktickou funkci (Variable Bass - VB), pro přizpůsobení vyvážených tónů při minimální hlasitosti nebo například při poslechu digitálních reedicí starších analogových alb, které mají mnohdy méně basů než je v současnosti standardem. Ovládací prvky sluchátek, jsou snadno dostupné na pravé sluchátkové mušli, což je výhodné zejména pro praváky. Lze zesilovat zvuk, posunovat a přerušovat přehrávání skladeb a integrovaný mikrofon na kabelu umožňuje telefonování a hlasové ovládání mobilu.

Sluchátka HD 630VB mají přepínání i a G tedy pro iOS Apple a Android, což se týká pouze ovládání, uživatelsky vstřícná a hmatem rozeznatelná tlačítka zprostředkovávají funkce posunu skladeb, přerušení poslechu, regulace hlasitosti. Na kabelu je v blízkostim úst umístěn mikrofon pro telefonování. Konstrukce je skládací a součástí setu je ochranné pouzdro na ukládání sluchátek. Velmi měkké, příjemné circum-aurální náušníky jsou snadno vyměnitelné.

Reprodukce je mimořádně detailní, barevná, dynamická a velmi živá, ovládání množství basů je jemné a plynulé. Kvalita i mimořádně zdařilých audiofilních nahrávek na těchto sluchátkách jednoznačně vynikne a i velmi zkušené ucho nebude ošizeno o žádný hudební detail nebo kmitočet. Jejich kvality vyniknou nejen při připojení ke kvalitním smartphonům, ale zejména ke specializovaným audiofilním přehrávačům jako jsou PONO či Astel & Kern.

Vlastnosti
  • Dynamická uzavřená sluchátka s velkou circum-aurální konstrukcí mušle
  • Kovová ozvučnice a další pohyblivé části konstrukce
  • Nízká impedance (23 ohmů) je ideální pro přenosné přehrávače
  • Velmi kvalitní reproduktorové systémy pro audiofilní kvalitu poslechu
  • Snadno dostupné ovládací prvky včetně regulace basové složky hudby
  • Univerzální funkce s možností přepojování jak pro iOS Apple, tak pro Android
  • Všesměrový mikirofon na kabelu pro ideální snímání hlasu při telefonování
  • Vysoce kvalitní a odolná povrchová úprava celokovových částí z tvrdého aluminia
  • Zlacený jack 3,5 mm s adaptérem na 6,3 mm
Obsah balení
  • Sluchátka HD 630VB
  • Pouzdro
  • Redukce 3,5/6,3 mm

Technické parametry

Název Hodnota
Frekvenční rozsah 10 - 42 000 Hz
Harmonické zkreslení (THD) < 0.08 %
Akustický tlak 114 dB (1 kHz/1Vrms)
Jmenovitá impedance 23 Ω
Konstrukce uzavřená, dynamická
Délka kabelu 1,2 m
Hmotnost 400 g bez kabelu
Směrová charakteristika všesměrová
Frekvenční rozsah 100 - 10 000 Hz