ADN C1

Digitální předsednická jednotka ADN C1 nabízí bezkonkurenční řečovou srozumitelnost a je provedena v moderním střízlivém designu. Mikrofonní hlava, umístěná na konci husího krku, je vybavená systémem se superkardioidní směrovou charakteristikou

ADN CU1

Digitální centrální jednotka ADN CU1 dokáže řídit a napájet až 40 delegátských a předsednických jednotek (záleží na délce propojovacích kabelů). Nabízí plnohodnotné nastavení konference díky přehlednému displeji s výběrem z více komunikačních jazyků.

ADN D1

Digitální delegátská jednotka ADN C1 nabízí bezkonkurenční řečovou srozumitelnost a je provedena v moderním střízlivém designu. Mikrofonní hlava, umístěná na konci husího krku, je vybavená systémem se superkardioidní směrovou charakteristikou

ADN-W AM

Anténní modul digitálního bezdrátového konferenčního zařízení ADN-W. Ve spolupráci s centrální jednotkou ADN CU1 zajišťuje provoz a obousměrnou komunikaci bezdrátových konferenčních jednotek. Pro bezproblémové spojení pracuje v pásmech 2,4 GHz a 5 GHz s aktivním vyhledáváním volných frekvencí.

ADN-W BA

Baterie ADN-W BA Lithium-Ion je určena pro napájení bezdrátových konferenčních jednotek ADN-W C1 a ADN-W D1.

ADN-W CASE BASE

Základní modul ADN-W CASE BASE tvoří dno celé sestavy ADN-CASE, je na kolečkách a má prostor na drobné příslušenství.

ADN-W D1

Bezdrátová digitální delegátská jednotka ADN-W D1 nabízí bezkonkurenční řečovou srozumitelnost a snadnost použití.

ADN-W MIC

Paleta mikrofonů k bezdrátovému konferenčnímu systému ADN-W.

e 912 S

e 912 S je vysoce kvalitní kondenzátorový mikrofon s polosférickou kardioidní charakteristikou. Je speciálně přizpůsobený pro snímání řeči z relativně malé vzdálenosti, zatímco předchozí typ e 912 je optimalizovaný pro snímání nástrojů a sborů.

EK 1039

EK 1039 je kapesní přijímač systému pro překlad a průvodcování Tourguide 1039 Sennheiser. Tento přijímač byl navržen jako mechanicky odolný komponent pro nejrůznější použití, od klasického provádění, vícenásobného mobilního překladu a služeb pro nedoslýchavé...

EK 2020-D

Systémy pro průvodce se vždy dělily podle typu přijímačů na stetoskopické či kapesní. Nyní firma Sennheiser doplnila svůj TourGuide 2020-D systém o kapesní přijímače a tím splnila přání mnoha zákazníků, kteří oceňují jednoduchost a uživatelský komfor

EKI 830

EKI 830 je dvoukanálový širokopásmový infra přijímač.

EP 01-L100

Sluchátka pro Integrated Systems produkty. Další varianty těchto sluchátek jsou dostupné po zadání označení EP 01 do fulltextového vyhledávače vpravo nahoře.

ew 335 G3

Síla pod kontrolou: ew 335 G3 pro zpěv i mluvené slovo nejen dokonale přenese Váš hlas, ale nabídne Vám i snadno dostupné programovatelné tlačítko MUTE.

EZL 2020-20L

Nabíjecí kufřík EZL 2020-20L byl navžen tak aby byl velmi uživatelsky "přátelský". Slouží jednak k uložení přijímačů a vysílače a jednak k nabíjení jejich akumulátorů. Obsahuje 20 nabíjecích míst pro přijímače a dvě nabíjecí místa pro vysílač

GZR 2020

Vozík GZR 2020 usnadňuje manipulaci s transportním a nabíjecím kufrem EZL 2020-20L. Vozík může být snadno spojen s nabíjecím kufrem. Délka vozíku může být nastavena ve 2 krocích (900 mm nebo 980 mm),tak že rukojeť je vysunuta na pohodlnou výšku.

HDE 2020-D

HDE 2020-D jsou stetoskopická sluchátka integrovaná s přijímačem digitálního systému TourGuide 2020-D. Jejich nošení je velice pohodlné.

HDI 1029 - PLL

HDI 1029 jsou vícekanálová stetoskopická sluchátka s úzkopásmovým IR přijímačem. Vynikají jednoduchou obsluhou a užitným komfortem díky lehké a ergonomické konstrukci. Provoz je zajištěn nabíjecím akumulátorem, který tak šetří životní prostředí.

HDI 830

HDI 830 jsou profesionální dvoukanálová stetoskopická sluchátka s širokopásmovým infra přijímačem. Jsou určena pro konferenční, divadelní či překladové použití stejně tak dobře jako pro kina, kostely, muzea apod.

HP 02-100

Lehká a odolná instalační sluchátka

HP 02-140

Lehká a odolná instalační sluchátka

K6

Napájecí modul K6 je základem profesionálního modulárního mikrofonního systému K6. Je napájen vestavěnou baterií velikosti AA 1,5 V nebo napáječem Phantom 12 - 48 V. Může být kombinován s různými kondenzátorovými mikrofonními moduly této řady.

K6P

Napájecí modul K6-P je základem profesionálního modulárního mikrofonního systému K6. Na rozdíl od modulu K6 je napájen pouze napáječem Phantom 12 - 48 V (užití pro pevné instalace). Může být kombinován s různými kondenzátorovými mikrofonními moduly této řady.

L 1039-10

Nabíječka pro 10x EK 1039 či ew G2, ew G3 a 2000 komponentů.

L 2015

Rychlá nabíječka L 2015 automaticky nabíjí až dva akumulátorové bloky BA 2015. Bloky je možno vložit přímo do nabíječky nebo mohou zůstat v přenosném zařízení (systém 1038, 2015 FM, 2020-D nebo evolution wireless G2/G3 a Série 2000).

L 2021-40

L 2021-40 je inteligentní nabíjecí jednotka určená pro rozsáhlejší aplikace spíše stacionárního charakteru. L 2021-40 je vhodná k zamontování do 19" rackového stojanu, kde zabere 9 U, nebo do kufru či skříně. Jednotka nabízí 40&nb

LSP 500 PRO

Bezdrátová akumulátorová reprosoustava s bezdrátovým ovládáním pomocí iPadu

MAS 1

MAS 1 je elegantní mikrofonní tlačítko v odolném provedení, které pomocí spínacího modulu MAS 133 ovládá jakýkoliv připojený XLR mikrofon. Ten může být aktivován v různých módech: PTT, PTM, ON/OFF a stálé zapnutí. Pro okamžitou indikaci stavu je MAS 1 vybaveno i dvoubarevným stavovým LED kroužkem.

MAS 133

MAS 133 je univerzální modul pro instalaci integrovaných mikrofonů. Při zapojení mezi mixážní pult s phantomovým napájením a samotný mikrofon je schopen pomocí připojeného tlačítka MAS 1 tento mikrofon ovládat. MAS 133 může být nastaven do různých aktivačních módů (PTT, PTM, ON/OFF a stálé zapnutí). Navíc je MAS 133 vybaven funkcí TTL logic umožňující nastavení kamery či spolupráci s media systémy.

MAT 133

MAT 133 je elegantní stolní stojánek pro mikrofony s XLR konektorem. Pro decentní nadčasový design je vhodný do široké škály aplikací, např. jednací místnosti, ozvučení předsednictev, tiskové konference apod.

ME 34

ME 34 je kondenzátorová mikrofonní hlava s kardioidní charakteristikou určená pro použití s ohebnými držáky ("husími krky") řady MZH. Má velice široké možnosti použití a je vhodná například pro konference, veřejné projevy nebo vysílací studia.

ME 35

ME 35 je kondenzátorová mikrofonní hlava se super-kardioidní charakteristikou určená pro použití s ohebnými držáky ("husími krky") řady MZH. Dosahuje účinného potlačení okolního hluku a je vhodná například pro konference, veřejné projevy nebo vysílací studia.

ME 36

ME 36 je kondenzátorová mikrofonní hlava s úzce-směrovou charakteristikou určená pro použití s ohebnými držáky ("husími krky") řady MZH. Ve spojení s držákem MZH 3015 vytváří jedinečný miniaturní mikrofon typu "krátká puška".

ME 62

ME 62 je kondenzátorový mikrofonní modul s kulovou charakteristikou pro systém K6. V kombinaci s výstupním modulem K6 (vlastní fantomové napájení) nebo K6P (vyžaduje fantomové napájení z mixpultu nebo rekordéru) tvoří mikrofon pro reportáže, diskuse a interview.

ME 64

ME 64 je kondenzátorový kardioidní mikrofonní modul pro systém K6. V kombinaci s výstupním modulem K6 (vlastní fantomové napájení) nebo K6P (vyžaduje fantomové napájení z mixpultu nebo rekordéru) tvoří mikrofon pro reportáže, dabing, interview, pro studia nebo řečnické pulty.

ME 65

ME 65 je kondenzátorový super-kardioidní mikrofonní modul pro systém K6. V kombinaci s výstupním modulem K6 (vlastní fantomové napájení) nebo K6P (vyžaduje fantomové napájení z mixpultu nebo rekordéru) tvoří mikrofon vhodný pro zpěv a mluvené slovo.

ME 66

ME 66 je kondenzátorový super-kardioidní mikrofonní modul typu "polopuška" pro systém K6. V kombinaci s výstupním modulem K6 (vlastní fantomové napájení) nebo K6P (vyžaduje fantomové napájení z mixpultu nebo rekordéru) tvoří mikrofon pro snímání zvuku z větší vzdálenosti ve filmu, televizi a reportážích v hlučném prostředí i jako náhrada univerzálních mikrofonů TV kamkordérů.

ME 67

ME 67 je kondenzátorový směrový mikrofonní modul typu "puška" pro systém K6. V kombinaci s výstupním modulem K6 (vlastní fantomové napájení) nebo K6P (vyžaduje fantomové napájení z mixpultu nebo rekordéru) tvoří vysoce směrový mikrofon pro snímání zvuku na velkou vzdálenost.

MEB 102

Instalační mikrofon MEB 102 je navržený v decentním nevtíravém designu a používá vložku s všesměrovou charakteristikou, která je optimalizována pro řečové pásmo pro zajištění maximální srozumitelnosti.

MEB 104

Instalační mikrofon MEB 104 je navržený v decentním nevtíravém designu a používá vložku s kardioidní charakteristikou, která je optimalizována pro řečové pásmo pro zajištění maximální srozumitelnosti.

MEB 114

MEB 114 je elegantní a odolný mikrofon na stůl pro nahrávání diskuzí či pro konferenční použití. Je vybaven kondenzátorovou vložkou s širokou kardioidní charakteristikou, optimalizovanou pro maximální řečovou srozumitelnost.

MEB 114 S

MEB 114 S je elegantní a odolný mikrofon na stůl pro nahrávání diskuzí či pro konferenční použití. Je vybaven kondenzátorovou vložkou s širokou kardioidní charakteristikou, optimalizovanou pro maximální řečovou srozumitelnost. Tato varianta je vybavena aktivačním tlačítkem s programovatelnou funkcí a světelnou signalizací.

MEG 14-40 B

MEG 14-40 B je kvalitní mikrofon (vyrobený v Německu) na "husím krku" za příznivou cenu. Má integrovanou mikrofonní kapsli KE 10 s kardioidní charakteristikou pro univerzální použití.

MZC 30

Speciální propojovací kabel MZC 30 je zvláště tenký kabel (průměr pouze 1 mm) na propojení mikrofonní hlavy ME 34/35/36 s např. mixážním pultem vybaveném konektory XLR-3F. Používá se nejčastěji při instalaci hlavy ME 36 do adaptéru MZBD 36 nebo při zavěšení mikrofonní hlavy na strop pomocí příchytky.

MZH 30

Kovová stropní příchytka pro zavěšení a nasměrování mikrofonních hlav ME 34, ME 35, ME 36.

MZQ 100

Mikrofonní klipsna pro mikrofony e 606, e 609, e 614, e 906 a MKH 416.

MZS 31

Pružný držák (průchodka) pro "husí krky" MZH určený k zabudování do desky stolu apod.

MZT 30

Instalační konektor MZT 30 slouží pro připojení "husích krků" MZH 3015/3040/3042. Používá se pro pevné instalace mikrofonních kabelů do stolů (konektor má letovací špičky pro připájení kabelu).

MZT 30L

Instalační konektor MZT 30L slouží pro připojení "husích krků" MZH 3015L/3040L/3042L.

NP 02-140

Lehká a odolná instalační sluchátka

RI 150

Mono infračervený přijímač se stetoskopickými sluchátky.

SI 1015

SI 1015 je širokopásmový modulátor, který využívá velmi spolehlivé přenosové pásmo 2,3 a 2,8 MHz a nabízí jednokanálový, dvoukanálový nebo stereo provoz. Zařízení je vybaveno dvěma symetricky zapojenými XLR audio vstupy a monitorovacími IR diodami.

SI 29-5

SI 29-5 je pětikanálový IR modulátor. Umožňuje nastavit vstupní audio kanály do jakéhokoliv ze 32 nabízených úzkopásmových IR kanálů a monitorovat je díky vestavěným IT diodám. Obsluha je velmi jednoduchá.

SK 2000

Kapesní vysílač SK 2000 je lehký, ale přesto výjimečně odolný a jeho používání je radostí pro umělce i obecenstvo. Vzhledem ke kmitočtovému rozsahu rozšířenému v oblasti nízkých tónů je ideální i pro basové kytaristy. Možnost změny vysílacího výkonu nabízí přenos na větší vzdálenost a současně i možnost přizpůsobení místním podmínkám.

SK 2020-D

Vysílač TourGuide SK 2020-D dovoluje provádět průvodcovskou činnost na vysoce profesionální úrovni. Kombinace kapesního vysílače s náhlavním nebo klopovým mikrofonem poskytuje uživateli naprostou svobodu pohybu během průvodcovské činnosti.

SKM 2000

Ruční vysílač SKM 2000 v novém designu je vybaven nejnovějším Sennheiser know-how: nastavitelným vysílacím výkonem, přehledným menu, dokonale čitelným grafickým displejem nebo nabíjecími kontakty. Umožňuje výběr z 6 mikrofonních hlav, včetně špičkové kondenzátorové hlavy MMK 965-1 s přepínatelnou směrovou charakteristikou.

SKM 2020-D

Ruční vysílač SKM 2020-D rozšiřuje digitální průvodcovský set o další možnosti využití. Je ideální např. pro pokládání otázek hostům či odborníkům a jejich následné odpovědi. To dává příležitost moderátorovi akce přednášku oživit a učinit zajímavější

SL Interpreter

SL Interpreter je kompaktní překladatelský pult pro simultánní překlad jednoho nebo více kanálů. SL pult je určen pro jednoho až dva překladatele, kterým umožńuje monitoring originálního nebo přeloženého signálu.

SP 10

Sennheiser Speakerphone SP 10 a SP 10 ML jsou špičková přenosná zařízení pro hlasitou jak osobní, tak i skupinovou konferenční komunikaci pro PC/softphone a jsou navržená pro platformu Unified Communications.

SP 20

Sennheiser Speakerphone SP 20 a SP 20 ML jsou špičková přenosná zařízení pro hlasitou jak osobní, tak i skupinovou konferenční komunikaci pro PC/softphone, mobilní telefony, tablety a jsou navržená pro platformu Unified Communications. Speakerphone SP 20/SP 20 ML je kompatibilní s hlavními UC poskytovateli a softphonovými značkami jako jsou Skype for Business, Avaya, Cisco a IBM.

SR 2000 IEM

Robustní, spolehlivý a univerzální - jedním slovem profesionální. Vysílač bezdrátového odposlechu SR 2000 IEM má všechny výhody systému Série 2000 - pět frekvenčních rozsahů s šířkou pásma až 75 MHz, 20 skupin frekvencí po 32 předvolených kanálech a 6 skupin po 32 kanálech laditelných.

SR 2020-D

SR 2020-D je stacionární vysílač doplňující nabídku vysílačů digitálního systému tourguide 2020-D. Nabízí své uplatnění při konferencích s překladem, vícejazyčných setkáních a prezentacích, v chrámech, kostelích, divadlech apod. Tento digit

SR 2050 IEM

Robustní, spolehlivý a univerzální - jedním slovem profesionální. Dvojitý vysílač bezdrátového odposlechu SR 2050 IEM má všechny výhody systému Série 2000 - pět frekvenčních rozsahů s šířkou pásma až 75 MHz, 20 skupin frekvencí

SR 300 IEM G3

Vysílač bezdrátového odposlechu s 20 skupinami frekvencí po 16 předvolených kanálech.

SZI 1015

SZI 1015 je dvouwattový infra zářič s pokrytím prostoru až 400 m2. Aktivuje se automaticky příchozím RF signálem z modulátoru. Ten může být dále veden do dalších zářičů pomocí BNC konektorů.

SZI 1029-EU-B

SZI 1029-EU je výkonný 5W infra zářič pro použití se širokopásmovými i úzkopásmovými modulátory. Zářič se zapíná automaticky při detekci signálu na vstupu a je schopen pokrýt jednokanálovým signálem prostor o výměře cca 800 m2. SZI 1029 používá vysoce kvalitní GaAlAs diody, které jsou rozděleny do dvanácti nezávislých skupin pro maximální spolehlivost provozu. Problém je indikován pokud výkon poklesne o více než 30%.

TeamConnect

TeamConnect je komplexní audiořešení pro menší a střední zasedací místnosti. Skládá se z ozvučení jednací místnosti a pokročilé audiokonferenční aplikace s možností připojení GSM hovorů, webových konferencí či pevné telefonní linky.